Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (130)

plakát

V oku tornáda (2014) 

Nikoho, opravdu nikoho v katastrofickém filmu nezajímá, jak se má pětiletá dcera 300 mil jižně, kterou jsem už tři měsíce neviděl. Nebýt takových vycpávek dějového vákua, hodnotil bych *****. Film sice bez 3D, ale ATMOS měl taky něco do sebe.

plakát

Transcendence (2014) 

+ za Johnyho, + za triky, + za hudbu, + za božský komplex, - za ucajdaný konec, - za poněkud otřepaný scénář, - za tu škatuli, co si s rodinkou škatul za mými zády furt musela něco blemcat. Celkový dojem 80%

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Vlastně mě ten film nijak extrémně nenadchnul... Možná to bylo proto, že jsou všude slyšet chvalozpěvy na di Capriovu životní roli,... a největší blockbuster letošního roku,... a prostě jsem byl na ten film až moc namlsanej... EDIT: po zvážení zvyšuji z *** na ****. Přece jen, asi bych nevěřil, že je to podle skutečné události, a přikovat mě na tři hodiny do křesla je celkem výkon.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Tak buď se tvůrci poučili z vlastních chyb, nebo se opravdu počítalo s tím, že Marvel zboří zaběhlá pravidla a "dvojky" začne točit jednoduše lepší... Já se totiž na Thora nijak zvlášť netěšil... V jedničce to byl ten blbej blonďatej floutek, kde jste stejně od začátku fandili záporákovi, a v Avengers... - se vlastně vůbec nic nezměnilo. ...takže přes veškerou pompéznost jsem na to do kina nešel, a film se ke mě dostal takříkajíc oklikou. A ono to opravdu nebylo tak blbé... Od traileru jsem očekával prakticky vše, jen ne kvalitní příběh, a ten se tu skutečně objevil. Takže už to není jen o tom, že někdo přijde, ublíží mi, naseru se a jdu mu ublížit zpět... no vlastně... OK, ale minimálně je to zábavnější, než v předchozím pokusu. Navíc dimenzionální skoky ala Jumper mi vyvolaly skoro takový úsměv na tváři, jako Lokiho tradiční estrádní vstupy, a to se prostě počítá! ****

plakát

Pot a krev (2013) 

Naprosto surové, zvrácené, ironické, šokující, nekorektní a perverzní! Informační vsuvky typu "tohle se opravdu ještě stalo", pokládám za naprosto nezbytné, protože by mne v životě nenapadla natolik bizarní situace, kdy kulturista bude grilovat na zahrádce před barákem dlaně obětí, aby je nešlo identifikovat díky otiskům prstů... Dejte třem dementům se záblesky inteligence do ruky motorovou pilu Made in China, a vznikne tohle zvěrstvo!

plakát

Trans (2013) 

S odstupem 3 hodin měním hodnocení z *** na **** a půl, protože ten snímek pořád nemůžu vyhnat z hlavy, což byl asi záměr autorů.

plakát

Temné stíny (2012) 

Odrhovačka na entou, kde 4 hvězdy jsou jen přímým efektem Johnyho z Depa, protože se tak nějak počítá s tím, že když ho nacpou před kameru, nebude to úplně průser.

plakát

Kletba z temnot (2012) 

Milé osvěžení po Sinisteru. Asi nikoho nepřekvapí, že je to jen další recept z kuchařky "vaříme instantně snadno a rychle". Nespornou výhodou je, že se autoři nebáli přimíchat trochu více glutamanu sodného, aby celej ten ein kessel buntes šmakoval o třídu lépe. -Což je mimochodem zajímavý pokus, jak udělat z béčka áčkovou záležitost. V každém případě je posedlá Amanda Dyar chová a tváří se, jako nenalíčená Kristen Stewart, když ji pustí na vzduch mezi lidi. Muselo dát hodně práce a sebezapření, tvářit se půlku filmu jako by měla ropuchu v puse, a přemejšlela, jestli jí pustí raději vrchem, nebo spodem. V kontextu to působí neobyčejně kladně.