Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

Alyce Kills (2011) 

Alyce je zajímavý film, který je od scény, kdy kamarádku schodí ze střechy je vlastně o ničem - tedy jenom o drogách. Pak asi v posledních patnácti minutách se to rozjede hodně divným způsobem, kde prostě všechny zabije fakt hnusným způsobem. Ale jinak je to koukatelné.

plakát

Cleveland show (2009) (seriál) 

Někdy je tento seriál plný trapného humoru, ale někdy se i zasměju...prostě Simpsonovi u mě vedou. Nevím, proč se nevěnují jenom seriálu Griffinovi a né vytvářet další se skoro stejnou hlavní postavou. Ale koukatelné to je, takže proto tři hvězdy.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dexter je výborný seriál a jeho velkým plus je, že jak sérií přibývá, tak jeho hodnota stoupá a stoupá, což je u seriálů velmi výjimečné. Má skvělý děj, který je jedinečný. Výběr herců je taky dobrý, hlavně M. C. Hall, který hraje Dextera opravdu senzačně. Podle mého názoru je nejlepší pátá série, kde je děj opravdu dobře vymyšlený.

plakát

Dům tisíce mrtvol (2003) odpad!

Hned po zapnutí jsem měla chuť to vypnout, ale zkusila jsem to dokoukat. Už od začátku je to nudný a děsný film, který nemá cenu komentovat více jak dvěmi větami.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Miluju Benderovi hlášky, Fryovu tupost, Hermesovu mluvu, Zoidberga který pořád něco jí, Leelino stálé odmítání Frye, Amynu lásku s Kifem a profesorovi vynálezy. Prostě tenhle seriál zbožňuju.

plakát

Hory mají oči 2 (2007) 

Začátek vypadal slibně, ale později se z toho stal divný film. Sice nechybí hromada vnitřností a rozmlácených hlav, ale jinak je to nuda. První díl byl rozhodně lepší, než tahle blbost.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Mám ráda sci-fi seriály i filmy, ale Stargate mi nikdy nepřišla na chuť. Prostě mě nezaujali herci ani děj (o co že se tam jedná?), takže jsem se zatím ani na jeden díl nevydržela dívat do konce. A myslím, že v budoucnu se to nezmění.

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Chuck je skvělý seriál, který mě zaujal hned prvním dílem. Myslím si, že měl skončit 4. sérií, protože úplný konec celého seriálu je ten nejhorší, jaký tvůrci mohli udělat. Otevřený konec je u tohoto seriálu tou největší chybou, dokonce i větší, než když Morgan dostal Intersect. Ale i tak to je můj nejoblíbenější seriál, protože má v sobě romantiku, akci a komedii zároveň. I když se mi nelíbil úplný konec musím Chuckovi dát pět hvězd.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nejbožejší Iron Man z všech. U mě dokonce překonal i jedničku, která se mi do teď líbila nejvíce. Ani chvilinku jsem se nenudila a hrozně rychle mi film utekl, a když skončil klidně bych šla ještě jednou a pak znovu a znovu a znovu... Zasmála jsem se, bylo mi do breku a také jsem žasla nad akčníma scénama, prostě geniální film. Je nádhera se dívat na Downeyho v Iron Manském obleku, opravdu mu sekne.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tenhle seriál je totálně BOŽÍ! Vtipný seroš se skvělými postavami a příběhem, který svádí zhlédnout seriál po sériích, hlavně kvůli legendárnímu Barneymu.