Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

Partička (2011) (pořad) odpad!

Tak tohle rozhodně ne. Stačil mi jeden díl k tomu, abych to už vživotě nezapla znovu. Všechno co tito "herci" řeknou, je trapné až to bolí. Určitě je všechno improvizace...

plakát

Cleveland show (2009) (seriál) 

Někdy je tento seriál plný trapného humoru, ale někdy se i zasměju...prostě Simpsonovi u mě vedou. Nevím, proč se nevěnují jenom seriálu Griffinovi a né vytvářet další se skoro stejnou hlavní postavou. Ale koukatelné to je, takže proto tři hvězdy.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Moje nejoblíbenější pohádka ze všech. Vždycky se u ní zasměju a Ondřej Vetchý je tu opravdu skvělý. "Je to rebel!"

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Spalovač mrtvol je depresivní, nudný, nezáživný film, který se hrozně táhne a vůbec neutíká. Když jsem četla knihu nebylo to tak hrozné, tak jsem si řekla, že se kouknu na film. Špatná volba. Neustálé "monology" Karla Kopfrkingla jsou úděsné. Kamera taky nic moc, takže jsem byla místy i ztracena. Jen ke konci se to trošku rozjede, proto dvě hvězdy, ale jinak bych si tenhle film už vživotě nepustila.

plakát

Kdo přežije - Čína (2007) (série) 

Cookovy ostrovy a Čína jsou podle mě opravdu dobré řady se skvělými soutěžícími. Hrobař James byl můj jasný favorit i v Survivor fanoušci vs. favorité.

plakát

Kdo přežije - Cookovy ostrovy (2006) (série) 

Moje nejoblíbenější řada Survivor vůbec. Svělý lidé = skvělá soutěž. SPOILER Už od začátku jsem fandila Ozzymu ;), ale bohužel. Yul si výhru zasloužil, byl to skvělý manipulátor a hráč.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Mám ráda sci-fi seriály i filmy, ale Stargate mi nikdy nepřišla na chuť. Prostě mě nezaujali herci ani děj (o co že se tam jedná?), takže jsem se zatím ani na jeden díl nevydržela dívat do konce. A myslím, že v budoucnu se to nezmění.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Yes, tak tohle je můj šálek čaje. JD má velmi vtipné představy a je vidět, že dokáže zahrát cokoli. Jeho grimasy nemají chybu. U každého dílu se skvěle pobavím a hned čekám na další. V televizi mi ani nevadí dabing, který se mi opravdu líbí. Za delší dobu vystihli hlasy všech postav. Sečteno podtrženo, geniální seriál.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nejbožejší Iron Man z všech. U mě dokonce překonal i jedničku, která se mi do teď líbila nejvíce. Ani chvilinku jsem se nenudila a hrozně rychle mi film utekl, a když skončil klidně bych šla ještě jednou a pak znovu a znovu a znovu... Zasmála jsem se, bylo mi do breku a také jsem žasla nad akčníma scénama, prostě geniální film. Je nádhera se dívat na Downeyho v Iron Manském obleku, opravdu mu sekne.

plakát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Ó můj bože. Jak tohle mohli vypustit do světa. Nezábavné, nechutné, trapné, nezáživné, prostě všechno špatně. Zašlo to už tak daleko, že mě nejvíce pobavily závěrečné titulky s ukázkami z natáčení. Hlavně už netočte další díly.