Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (23)

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Fenomenálně obsazený divnofilm, ujeťárna, šílenost... Ale absolutně skvělá!

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Určitě bych si před půlnoční premiérou nemyslel, že bych mohl být ke třetímu dílu Hobita P. Jacksona po předchozích dvou povedených dílech kritický. Právě k negativním kritikám se ale musím, bohužel, připojit. Ve filmu jsem jednoznačně postrádal to velké NĚCO, co předchozí díly vždy měly. U předchozích dílů jsem užíval každou vteřinku nechtěl jsem, aby film končil a dokázal jsem si představit díl, který by měl třeba 12 hodin a já na něj vydržel koukat. Trojka je ale opakem, zdlouhavý a bezradný pokus o navázání na předchozí úspěch, to se ale, dle mého názoru nepovedlo. Spousta jednotlivých dějových linií se vytratila někam, bohužel jsem se přistihl smát se i u opravdu přehnaných schopností a scén některých postav, což jsem u minulých dílů, i přes to, že i zde byly přehnané opravdu nerealistické scény, neudělal. Třetí díl je pro mě hořkou tečkou za trilogií Hobita, kde je zásadním problémem to, že se nikdy neměl stát trilogií.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

4* a to jen kvůli tomu, že nejsem milovník sci-fi a kdybych dal 5*, popřu vlastní podstatu :-D Moc hezký film plný napětí, vyhovoval mi zmatek a absolutní zmatení na začátku filmu.

plakát

Noe (2014) odpad!

Brutalni, ale vazne brutalni hovadina, ktera jeste k tomu trva pres 2 hodiny! Debilni namet, vsechno debilni. Bezmyslenkovity kycovity a trapny patos. Pozitivni je pouze zjisteni, ze jsme vsichni uz od prvnich lidi ochlastove se zalibou ve vine ;-) Bohuzel ani to na hvezdu nestaci... Skoda hercu, kteri se tomu zaprodali a hraji tam.. nekterych jsem si totiz i vazil!

plakát

Památkáři (2014) 

Trošku mě překvapilo hodnocení některých velikánů této stránky, 58% mi přijde absolutně neodpovídající. Možná je to tím, že spíš hodnotím šlechetnou myšlenku a hrdinské skutky akademiků/vojáků, kteří nasazují životy za zachování monumentů moderní historie světa. Cloonyho filmový charakter pro Cloonyho je pak více než na morálním výsluní, ideální morální a čestné postavy mi ale vůbec nevadily, naopak, po sérii filmů z temného a obyčejně válečného prostředí mi den zlepšil a dokonce mne i dojal;-)

plakát

Soudce (2014) 

Nemohu uznat člověka jako kritika, který je negativně kritický vůči tomuhle dílu... Zdálo by se, že hořký příběh dopadne špatně, smutně... Přemýšlel jsem a on vlastně nedopadl špatně, všechny křivdy a spory byly odpuštěny, došlo k uznání a odpuštění, porozumění... Dopadlo to nejlépe, jak mohlo.. Film mě opravdu dostal a jsem postaven před složitý úkol, jak se mám vypořádat s vmačkáním ho do desítky..

plakát

Tři bratři (2014) 

Velice pěkné zpracování tří různých pohádek , k jejichž propojení přichází Svěráci s Třemi bratry. V dnešní době těžkých, komplikovaných a smutných okamžiků vážně milá, zpívaná a radostná pohádka, která je vzhledem k českému prostředí velice dobře obsazena. Často jsem si během pohádky představoval, jaké asi muselo být natáčení, protože opravdu všichni, kdo se na filmu podíleli, patří mezi lidi, jejichž práci mám rád. Mám snad jedinou kritickou, nevyhovoval mi úplně vztah malé Červené Karkulky a Matěje, to bylo divné, jinak opět říkám: Nádherná česká hudební pohádka! A perfektní záležitost - holub Liška ! :-)

plakát

Zombeavers (2014) 

Pro posledni scenu, "Vidis tu holku?..." davam hvezdu. Jinak absolutni patos, bohuzel neni ani vtipny..

plakát

Lásky čas (2013) 

Šli jsme si to pustit jako romantický film, to jsem od toho taky čekal, nečekal jsem tedy nic moc. Celou dobu jsem se bavil příběhem neohrabaného a nešikovného Tima, už v té části jsem přemýšlel o 4*, scény a momenty, které zažívá, byly opravdu vtipné. Stejně jako Tim jsem ale až na konci filmu pochopil, o čem vlastně film je. Stejně jako Tim zjistil, že nemusí opakovat každý den na několik způsobů, tedy aby poznal krásu všedního dne, já zjistil, že to vůbec není film o lásce Tima a jeho úžasné ženy, tedy ne primárně, ale film o lásce syna a otce, která je opravdu silná a její konec je velmi těžký pro otce, pro syna a v tu chvíli nepředstavitelný pro mě. Ten film jsem si prostě zamiloval, je Krásný.