Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (55)

plakát

Americká krása (1999) 

Filmová láska mého života. Žádný film, který jsem viděla, se nevyrovnal Americké kráse a nevěřím, že na světě existuje nějaký, který by ji překonal. Protože Americká krása v čele s nepřekonatelným Kevinem Spaceym, který vás něžně provází celým příběhem, je naprostá dokonalost, která značně ovlivnila můj pohled na svět.

plakát

Anglický pacient (1996) 

Nemůžu jinak, než dát pět hvězd. Jako jeden z mála filmů to na mě šíleně zapůsobilo. Byla to prostě nádhera.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Zábavné a milé od začátku až do konce, vesnické prostředí mi bylo jakožto hrdé vesničance velmi sympatické a nemůžu nezmínit skvělé obsazení - Ondřej Vetchý se svým roztomilým dobráckým kukučem opět nezklamal! Po dlouhé době komedie podle mého gusta :)

plakát

Blbec k večeři (2010) 

Sice to byla fakt blbost, párkrát mě to ale opravdu rozesmálo.

plakát

Colette (2013) 

Tento film byl pro mě zklamáním. Moc jsem se na něj těšila, trailer se mi líbil, ale samotný film byl podprůměrný. Atmosféra filmu téměř nulová. Milostný příběh dvou hlavních postav byl pošetilý a strašně neosobní. A dle mého názoru si mohli dát větší práci s dabingem, místy se to nedalo poslouchat. Na druhou stranu tento film trochu vyzdvihává obsazení, hlavně Mádl, který ukázal, že opravdu hrát umí.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Jeden z mých oblíbených filmů, milý a dojemný, se skvělým obsazením. Hrozně mě na tomto snímku baví herecký souboj mých dvou oblíbenců Deppa a DiCapria, přičemž to mladičké DiCapriátko ve vedlejší roli převálcovalo Deppa v hlavní roli na plné čáře. Mazec!

plakát

Cvokař (2009) 

...a sjetý Kevin Spacey opět válí na celé čáře. Kdo očekával něco jiného? Já rozhodně ne. :)

plakát

Dánská dívka (2015) 

Eddie Redmayne je šíleně talentovaný herec. Zahrál svou roli úplně dokonale, přesvědčivě. Vážně smekám, moc se mi to líbilo. Opravdu bych přála toho vysněného Oskara Leovi DiCapriovi, který už na něj hodnou chvíli čeká a podle mě si ho i právem zaslouží, ale po shlédnutí filmu musím říct jediné: DEJTE TOHO OSKARA EDDIEMU REDMAYNE!