Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama
  • Akční

Recenze (1 148)

plakát

Snafu: V háji jako obvykle (2023) 

Ze začátku takový tuctový digitální akčňák, který někde mezi třetinou a polovinou přejde v typický jackiechanovský akční buddy movie. Jackieho kung-fu a akrobatické kousky už sice nejsou co za mlada, ale  pořád jsou napádité a navíc jsem zaznamenal určité zlepšení v oblasti vtipných hlášek. Takže nakonec jsem byl celkem spokojený (i když zrovna konec mi přišel spíše slabší:-)

plakát

Žák sumo - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

První díl mě moc neuchvátil, ale ani neodradil od dalšího sledování, takže mu dávám velmi slabé 3*. Začal jsem to sledovat s tím, že se dozvím něco více o pravidlech, technikách, rituálech a historii suma. V tomto směru však první díl silně zaostal za očekáváním, takže doufám, že se to zlepší...

plakát

Žák sumo - Epizoda 2 (2023) (epizoda) 

Druhý díl mi bohužel přišel ještě slabší, děj se téměř nikam neposunuje. Ale aspoň jsem se konečně trošičku poučil o sumu, takže teď vím, co je to shiko. Asi ještě jeden díl zkusím, třeba se dozvím ještě něco nového:-)

plakát

Žák sumo - Epizoda 3 (2023) (epizoda) 

Po většinu času naprosto o ničem, ale v závěru se pozornost konečně přesune na samotné sumo, takže nakonec ještě další díl zkusím.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Vizuální stránka není špatná, ale scénář je naprostá slátanina plná nelogičností, chaosu a nejasné motivace postav a zároveň bez jakéhokoliv zajímavějšího nápadu. V důsledku toho už jsem v závěru moc netušil, kdo, s kým a proč vlastně bojuje, a upřímně řečeno, bylo mi to  srdečně jedno. Když už se Jákl rozhodl umístit děj před začátek husitské éry, čekal jsem, že to bude nějaký komornější příběh z Žižkovy lapkovské kariéry. To by podle mě fungovalo mnohem lépe, než cpát tam vysokou politiku, naprosto nevěrohodnou romanci s příbuznou francouzského krále a křečovité odkazy na budoucí husitské hnutí.

plakát

Případy detektiva Murdocha - Skvělá hra (2022) (epizoda) 

Nejsvětlejším prvkem tohoto dílu je výborný fórek inspektora Brackenreida se sandwichem. Naopak hodně otravná je linka s malým basketbalistou.

plakát

Trol (2022) 

Doufal jsem, že Norové předvedou víc, než že splácají dohromady všechna klišé z hollywoodských monstrfilmů. Navíc tady ty klišé ani moc nefungují, je to celé takové studené a neosobní.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Zpočátku to vypadalo opravdu velmi dobře, možná i na pět hvězdiček. Bohužel s postupem času se originalita vytrácí a stává se z toho taková harrypotterovská tuctovka, kterýžto proces vyvcholí naprosto zpackaným posledním dílem.

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Nečekal jsem žádný velký zázrak, ale přesto to bylo docela zklamání. V podstatě jediné, co tu fungovalo, byla nostalgie, a to ještě zdaleka ne na 100 procent. Takže spíše slabší 3*.

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Od Ritchieho bych teda čekal trochu víc. Nejlepší je asi začátek, kdy člověk ještě neví, kam se to vyvine, slušná je i první Stathamova akce. Bohužel se pak ukáže, že příběh není moc propracovaný. Dialogy taky nejsou žádný zázrak a závěr mi přišel vyloženě slabý.