Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Jump street 21 (2012) 

Boží, vtipné, dynamické, zajímavé, originální, skvěle obsazené..

plakát

Navždy spolu (2012) 

Tenhle film je nádherný, emotivní, zajímavý a působivý..! Channing Tatum je opravdu pan herec a přesvědčuje mě o tom stále více..

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

OOO I love this movie..!Podle mě skvělé herecké obsazení, přesně hodícího se do tohoto typu filmu. JenAn vypadá naprosto perfektně, film má výborný, přestože ne originální, děj. To je film přesně podle mého gusta na chmurné deštivé večery, který si ráda pustím klidně několikrát ještě. Pro mě jedna velká zábava, romantika a oddech =)

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Rozhodně slabší než jednička, ale svojí šťávu to pořád má..Některý scény mi teda přišly hodně hodně brutální, ale i to patří k pointě filmu. Má to emoce, dokonce i slza mi ukápla, má to spád a má to vtip. Přesto mi to nějakým způsobem přišlo jako kopie jedničky, jako kdyby se tomu za každou cenu chtěli vyrovnat a dávat tam hodně podobné věci, což mi přišlo zbytečné. Pro mě chyběla určitá originalita, ale je to určitě koukatelný film pro zpestření =)

plakát

Machři 2 (2013) 

Opět mě všichni rádoby filmoví kritici překvapili. Šla jsem do kina s tím, že to určitě bude typická Sandlerovka a byla. A mě teda rozhodně nezklamala!! Já, a vlastně celé kino se smálo od začátku až do konce, pro mě to bylo perfektní zpříjemnění večera a mě se to líbilo. A ten Lautner mě teda překvapil, a bavil me celou dobu...Já se bavila od začátku do konce, a fakt, že to vlastně ani nemá děj, mi nevadil. Splnilo to to, s čím jsem tam šla. Neposlouchejte ty, co dávají odpad, pokud Vám stačí klasický americký Sandlerovský humor pro zlepšení nálady jako mě, rozhodně doporučuji vidět.. =)

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Milá romantická komedie, která je opravdu výborně herecky obsazená.=) Já zbožňuju tyhle romantické komedie typu Láska nebeská, kde se to rozuzluje až do poslední minutky, i když na tu to samozřejmě nemá. A Bradley Cooper neměl být gay, jediné co mi vadilo, že to neskončilo mezi ním a Julií Roberts. Ale jinak, vždycky se na tuhle oddechovku ráda podívám.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Vážně nechápu, jak na to mohlo tolik známých herců kývnout. Hlavně teda Hugh Jackman a Kate Winslet. Ale podle mě se když už nic, alespoň u natáčení perfektně bavili.=) Některé pasáže byly vtipnější, než ty ostatní, jak tomu tak už bývá. Mě se nejvíc líbily ty s rodičema a synem, ten s dětmi, s basketbalisty a s plastickou Halle Berry.=) Je pravda,že několik starších lidí z kina odešlo, ale my jsme to vydržely, a teď alespoň můžeme pořád přemítat o čem to vlastně bylo. Ale určitě vtipný to je, herecký výkony jsou taky dobrý a za to 3* =)

plakát

Babovřesky (2013) 

Od včerejší noci co jsem odešla z kina jsem se těšila až sem něco napíšu :) Tak zaprvé, nikdo z kina neodešel a zadruhé odpad????!! To je vtip?..Když někdo nemá rád Troškův humor a nemá rád jeho styl tak nechápu co tam leze..Kino bylo narvaný do posledního místa a všichni se smáli. Neřikám, že to je nějaký vysoký intelektuální humor, ale sakra lidi, jak někdo může říct že se ani jednou nezasmál? S všema těmahle "odpadama" musí bejt teda zábava k popukání a chtěla bych Vás vidět jak jste děsně vtipní =D. Proboha, je to film na uvolnění, tak tam snad s tím jdu a nedělám tady scény a neočekávám, že to bude nějakej masterpiece. Neměli byste brát všechno tak vážně, nebo zachvilku se zase zvýší průměr infarktů za rok. =) U mě dobrý, sranda byla, proto jsem tam šla, a Synková a Langmajer byli fakt dost dobří=) Normálně bych dala 3 hvězdy, ale abych zvýšila hodnocení dávam 5 a máte to =)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

No, co k tomu dodat, po první části se mi popravdě do kina ani moc nechtělo. Ale dostalo se mi obrovskému překvapení!! Pro mě nejlepší díl ságy, musím uznat, že prvních deset minut bylo opravdu trošku zbytečných, no řekněte která žena, která právě porodí dítě se nejdřív pomazlí s manželem a až po deseti minutách jí napadne, že má vlastně dceru a co se s ní děje...=D..Ale potom se to rozjede, a je to opravdu mnohem lepší. Hrozně se mi líbili ostatní upíři, především Benjamin, líbilo se mi jak se Bella učí novýmu životu,líbila se mi epická bitva, no která "dopadla" tak jak dopadla, ale za to jsem byla šťastná, protože nebylo hezký vidět padající hlavičky a mrtví psíčky.=).Kristen Stewart je opravdu čim dál hezčí, zajímalo by mě jak to dělá. Konec byl sice přeslazenej, ale kdo by nemiloval šťastný konce a ještě k tomu krásná písnička, takže pro mě velká spokojenost..!!..

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Pro mě animák roku :) Především oceňuji originalitu, a to jak byl svět "videohrdinů" udělaný, třeba herní nádraží. Moralizování z něj sice přímo srší, ale ani to neubírá na kvalitě. Film je vtipný, zároveň v některých částech smutný (u rozbití autíčka jsem měla na kahánku) Jediné co mi trošku vadilo, byl dabing Žilkové, ostatní postavy byly nadabovány skvěle. Přes to všechno je to film, na který stojí zajít do kina, nebo ho prostě shlédnout v pohodlí domova. 3D bylo více méně zbytečné. Doporučuji