Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Velké holky nepláčou. To si řikám vždycky, když vidím tenhle skvost a stejně to nejde. Nádherný opravdu nádherný film, který chytne všechny, i ty, kteří nemají vězenské filmy jako oblíbené. Třeba jako já :). Ty tři hodiny opravdu nejsou ztrátou času..!..

Krvavý diamant

Krvavý diamant (2006)

Vynikající film, s vynikajícím Leonardem, který ukazuje něco, co většina z nás ani vidět nechce. Každopádně chytne za srdce každého, komu třetí svět není lhostejný.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Já jsem absolutní fanda tohoto filmu !! ... Místo v první desítce si podle mě tento film opravdu zaslouží. Bez laciného humoru, bez zbytečného natahování, absolutně přirození herci v hlavních rolích. K tomu navíc úžasná hudba. Vše je doladěno do posledního detailu tak, že nestíháte ani na sekundu odlepit oči. Člověk věří, že takové věci skutečně na světě existují.. Člověk, který dá tomuto filmu méně než 4 hvězdy musí být cynik, bez kapky humoru a radosti ze života, jinak si to neumím vysvětlit.

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Sranda k popukání. Role Depardieua je zde výborná, takovýho pitomce by asi jen tak nikdo nezahrál. Jsem fanda francouzskejch filmů, a pro odreagování vždycky pustim tuhle komedii. Pro mě asi jedna z nejvtipnějších vůbec.=)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Anglické filmy plné hvězd je můj šálek kávy.!.. A ještě když nádherná vánoční atmosféra podtrhuje tu romantiku je to něco báječného!! Pozitivně naladěný film, který končí tak, jak si přeje většina z nás, aby skončila i ta naše láska nebeská.

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Jeden z nejlepších animáků vůbec. Ani to není tak dětinské, jak se u takových filmů předpokládá. Nádherná hudba jen podtrhuje atmosféru filmu, při kterém si každý přeje mít takového malého dráčka.

Titanic

Titanic (1997)

Film s obrovskou filmovou kvalitou! Nejlepší film, ukazující katastrofickou událost. Do posledního detailu je film na úrovni, jasně, některé historické nepřesnosti se tam objevily, ale kdo by takové téma zpracoval bez chybičky. Film, který jsem viděla několikrát a pořád je to pro mě něco velkolepého. Má to všechno, co takový film má mít.. Lásku, nenávist, tragédii a občas i vtipy( Já tady počkám =D )

Lví král

Lví král (1994)

Od malička tenhle film miluju..! I po patnácti letech mě dokáže dojmout, rozplakat, a je mi uplně jedno, že z pohádek jsem už dávno vyrostla..Nejlepší disneyovka, legenda, a jsem si jistá, že tenhle film budou sledovat ještě děti našich dětí =D