Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (651)

plakát

Sunshine (2007) 

Zápletka, zánik lidstva, řešení, naložete partu blbců do lodi a vznikne film plný nucených "nervyrvoucí" okamžiků.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Skvělá zábava akčního ražení, Benovi sice moc akční scény nejdou, ale dohání to snahou vžít se do role což se podle mě povedlo a já mu Batmana sežral i s navijákem. Začínám Lague of Justice žrát víc než Avangers!!! Totálně mě dostal nástup Wonder Woman.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Nedivím se že bylo vsazeno na J. J. Abramse, umí vzít starý námět a natočit ho ke spokojenosti skalních fandů, ale i těch kteří neví o co běží, díky Probuzené síle se rádi obeznámí s celým životopisem legendy Star Wars. Je vidět jak kvalita jeho práce roste, od nic moc ST a povedéného ST Do temnoty, jsou nové Star Wars vyladěné na maximum.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

Odpadovka to vyloženě není, ale velmi těsně s ní sousedí. Tohle byl fakt omyl, ale naštěstí je tu povedená verze z tohoto století s Jesicou Alba, takže si to vynahradím.

plakát

Marťan (2015) 

Marťan je dozajista velice kvalitní film. Avšak jako u mnoha "trháků" jeho popularitu upřímně řečeno tak zcela nechápu. Nejde o nic tak revolučního. Matt Damon na 1 s * díky.

plakát

Špatně zorganizovaná loupež (1989) 

Komedie kde proti sobě stojí přihlouplá policie a důmyslní bandité miluju. Rozhodně nejlepší role Ed O´Neill a nakonec i všechny ostatní mají něco do sebe a to dělá film tak skvělý v kombinaci se spoustou zamotaných situací vyplívajících z pověstného, Když se daří tak se daří. Čtveřici padouchů se ale ze všeho daří vždy mistrně vybruslit a obrátit nevýhodu ve svůj prospěch. Různé povahy postav a stavění je do trapných a svízelných okamžiků je prostě dokonalé, vše podkresleno country buranskou odrhovačkou pro mě 1s*, díky. PS: Role Frana Salazara v podání Corbina Bernsena, zkoušeného nejdříve policií, po té přírodou a po té opět policií, to je skoro na udělání Shortu, nic lepšího jsem na podobné téma neviděl:)

plakát

Jurský svět (2015) 

Návrat Krále se nekoná. Lámající se větve a šustící listí už prostě nefunguje, zápletka pro útěk dinosaura stupidnější být nemohla jako i spousta vynucených domněle napínavých okamžiků. Chris Pratt ač byl po Strážcích Galaxie nový komediálně akční herec se v roli cítí asi jako ryba na suchu a podle toho jeho výkon vypadá. Neustále udivená Dallas Howard ve filmu působí dojmem že potřebuje naplácat, no děs tohle funguje asi jen na malé děti, no fuj.

plakát

Asterix: Sídliště bohů (2014) 

Je to zase ten starej dobrej Asterix s Obelixem, nový námět se sídlákem je fakt vtipnej, nic méně mě a to hlavně nepřesvědčila animace, ale možná jen potřebuji nové brýle:) Celkově určitě příjemný zážitek.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Já tady tomu škváru musím rozhodně trochu zvednout úroveň jelikož sem se pěkně kravsky bavil.

plakát

Ex Machina (2014) 

Pod jednou hvězdou v jednom ráji chtěl jsem žít... Pekná variace na téma Adam a Eva.