Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Memory (2022) 

Pořád se nestačím divit co za "odborníky"na filmy na CSFD mají. Je to jeden větší de bil za druhým skoro mám pocit ,že když už mají někde v ústavech málo zábavy, tak dají jejich členům přístup na internet a tam pouze přístup na tuto stránku.  Vy co tu hodnotíte práci jiných a celkem dost úspěšných lidi asi vůbec o tom nic nevíte a absolutně jste v životě nejspíš nedokázali nic.  Kéž by tuhle stránku majitel konečně uzavřel.  Vždyť už existuje tisíce lidí co se sem přijdou podívat a když hledají dobr, film na večer, tak nejdou podle hodnocení od nejvyššího, ale naopak.  To už vypovídá samo o sobě o debilitě recenzentů  zde :)))

plakát

Válka zítřka (2021) 

Film je dobrý s mě jako zábava stačí. Nikdo asi nečekal Oscara za tohle, ale opět se ukazuje , ČSFD nemá vůbec vypovídající hodnotu , díky imbecilům , kteří tu hodnotí filmy. Tolik keců co jaký režisér má dělat a jak co měl natočit atd. atd. atd. Jak si to muže někdo vůbec dovolit hodnotit ? Kolik je v České Republice asi tak lidi co mohou ohodnotit práci herce , který má vyšší zisky jak součet všech příjmů debilů na tomto hodnotícím serveru ? Odpověď tak do 50 lidi v CZ a žádný z nich tu určitě nepíše recenze ! Tahle stránka by se měla zavřít a označit za lživou a nic než lži tu nenajdete.

plakát

Jiný život (2019) (seriál) 

Zdravím všechny , hlavně tu bandu tady rádoby odborníků na filmy a tvorbu obecně. Předně nápisu ze seriál se mi líbí dívám se na to pro zábavu a protože se mi i docela líbí jak vypadá ta loď , samozřejmě znám lepší seriály. Proč hlavně zrovna tady reagují je proto , ze už tu and převládá jednoduchá hloupost a drzost lidi kritizovat obecně něčí práci ,když k tomu nemají ani špetku zkušenosti a nemluvě o vzdělání či nějakém vůbec počinu kolem filmu. Jedinci (spíše iˇbecilove) daji odpad za něčí práci a přitom sami v životě a své profesi určitě neumí ani na odpad pracovat natož ze by oni uměli natočit aspoň pět pater pod odpadem,ale tady na ČSSD už to ne i o reálné recenzi nějakého pořadu ,ale pouze o pomlouvani a výpovědní hodnota recenzi na filmy či seriály je daleko od skutečnosti. Je tu spousta kvalitních filmu , a tu se najdoe hromady ignorantu co klidně daji odpad či hvězdu a Ti největší hlupáci z nich ještě jmenuji režiséra a píšou jak to měl ten či onen natočit a jak by to udělali kdyby byli na jeho místě :-) To se mi opravdu líbí jak nějaký takový člověk přízemní co nepozná kamerou a strihacim pultem od svého sveraku někde v kolbence tady radi režisérem co točí kvalitní filmy za miliony dolaru a ještě mu chtějí radit 😀Tahle stránka už začíná být rok od roku větší a větší odpad díky lidem , kterým si tu píší lži a ne recenze. Děkuji za pochopení a věřím ze se tu najdete a příště třeba se zamýšlíme než date něčí práci odpad podle me na to tady nikdo nemáme vzdělání ani zkušenosti psat o něčem odpad . Ps pro pobavení mám jeden film co bych rad takto označil a to je Žraloko tornádo či jak se to přesně jmenuje a kdo zná tak pochopí zda tento seriál je takto také natočen? Jako vážně ! ? Fakt toto má být odpad tudíž ve stejně nekvalitne natočeny jako zmíněni film ? Ale to jen pro příklad a navíc nedal jsem ani zmíněnému filmu odpad a nedám , protože si myslím ze se i snaha se přeci cenni :-)

plakát

Lovci pokladů (1999) (seriál) 

Je to zabavne a na nicim nevyuzitelnou volnejsi odpoledni hodinku se to hodi:-)

plakát

Sněžní pavouci (2007) (TV film) odpad!

Ty v..e to byla zase s..č.a bože dej mi sílu tohle přežít bez náslesků. Ps: omlouvám se byl jsem skoro sprostý.

plakát

Nájemní vrazi (1995) 

No nestihal jsem obcas se ani nadechnout pro me super film bez vyhrad.Akce,napeti vseho akorat pekne naservirovano:-)

plakát

Let vetřelce (1991) 

Film je vyborny a rozhodne to není ztraceny cas.

plakát

Avengers (2012) 

No filmek ze vším všudy a dokonce se to obešlo bez nějakého romantickeho blafu jako ve většině amer. filmech a hned od začátku pěkná akce a žadný velký keci okolo,ale už to tak bývá zase najde pár jedinců co si za život nevytřeli p...l bez pomoci a hned kritizují film který se povedl a není na něm nic tak strašně špatného , že by sis zasloužil jednu či dvě hvězdy.Dávám 5*,protože je to výborný a poslední min za titulkama mluví za vše:-D

plakát

Red (2010) 

Měl jsem z tohoto filmu jen a jen dobrý pocit a bavil jsem se a navíc to bylo super že i v 60ti se dá dělat spousta srandy a ne sedět v obyváku u bedny nebo se nechat vodit jak pejsek někde po výprodejích v obchodáku:-D A nesnáším ty lidi co kritizují americké filmy s "důchodci" a že je to samé klišé a vybrakované staré pecky a podobně a co se točí u nás?Jedna sračka za druhou se koukněte do programu co to je když se mě snaží krmit slátaninama jako je ulice a ordinace a gympl a základka a další "povedené" rádoby umělecká díla a co film u nás?Skoro nula a komedie ?sem tam nějaká....zvracel bych mít slabší žaludek!