Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (260)

plakát

Zamilovaný profesor 2: Klumpovi (2000) odpad!

Trapná podívaná na trapný film. Zamilovaný profesor 2 je kravina od samého začátku.. Ne,Eddie Murphy neumí hrát v normálním filmu(hraje v nechutných filmech,ve kterých tu nechutnost dávají najevo humorem ve filmu).. Trapné

plakát

Amadeus (1984) 

Perfektní film Perfektního režiséra.. Děj byl krásný,hudba skvělá,herci skvělí. Skvělá myšlenka udělat film o Mozartovi a jeho životě,který byl jiný než si asi většina lidstva představovala(žádná velká sláva,dluhy,problémy s alkoholem a hudbou,ze které se už zbláznil).. A na smích Mozarta v tomto filmu,NIKDY nezapomen. :)

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Nevím,jestli jsem byl unaven nebo mi to nepřišlo na 5 hvězd.. Dobrý nápad,dobře udělané,ale nevím,jestli je tohle na 5 hvězdiček.. Myslím,že 4 hvězdy jsou u mně maximum,,

plakát

Česká soda (1998) 

Výborná Česká parodie se skvělým vůdcem Petrem Čtvrtníčkem,. Smál jsem se po celou dobu,.. Opravdu,doporučuji se podívat na zprávy,reklamy a skvělou zábavu,kterou nám poskytne Česká soda.

plakát

Jurský park (1993) 

Film,který mě nijak neuchvátil.. Režie a hudba výborná.. Ale to je asi vše.. Příběh mě nebavil již od začátku.. Bohužel. Asi je to pro vás výborný film s výbornými efekty,ale pro mě je to slabé.. 3 hvězdičky.

plakát

Mandragora (1997) 

Tento film není ani špatný ale ani dobrý.. Herci předvedli výborný výkon,kde zahráli perfektně prostituci a závisláky na drogy..Hlášky byly výborné.. 2 hvězdy určitě ;)

plakát

Zambezia (2012) 

Tak tohle se mi moc nelíbilo.. Děj byl jasný,ale že by byl nějak zábavný,to se říct nedá.. Hudba mě spíše rozčilovala,než ponořila do děje. Já prostě nevím,ale zdá se mi,že tohle není grafika na rok 2012.. Úplně rozmázlá těla.. No myslím,že v Africe tohle bude hit,ale pro mě je to jen chabá představa o pořádnou animovanou pohádku.. Dvě hvězdy.

plakát

Batman (1989) 

Já nevím,jestli je to tím,že je to staré,nebo že je to blbost.. Tohle neměli vůbec natáčet.. Kostým a efekty úplně trapné.. Nemá to vůbec,říkám vůbec na batmana Christophera Nolana..,

plakát

Třetí skoba pro Kocoura (1983) 

Výborná děcká detektivka.. Výborný nápad.. Nejlepší je ale na tom to,že ve filmu hrají především děti,kteří byli výborní.. 4 hvězdy určitě dávám.

plakát

Fantomas kontra Scotland Yard (1967) 

To už je bohužel slabé.. Nemá to už ten šmrnc,jako má jednička a dvojka.. Už to není ani tak srandovní.. Chvílemi jsem se i velmi u filmu nudil,což mě mrzí.. O proti jedničce a dvojce si tato komedie zaslouží 3 hvězdy maximalně.