Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Sherman Klump je geniální, ale také nemotorný a obézní muž. Ve snaze získat srdce své milované kolegyně Denise vytvořil své druhé já, užvaněného samolibého elegána Buddyho, který je jeho pravým opakem. A protože se ho Buddy snaží ovládat, rozhodl se pro jeho likvidaci. Když Sherman dokončí další ze svých vynálezů, pozve Denise do restaurace, kde jeho svérázná a stejně obézní rodina oslavuje otcův odchod do důchodu. Přes veškerou snahu zamilovaný profesor nedokáže jasně vyjádřit své city, a když se o to pokusí, jeho snahu zmaří Buddy. Sherman toho má dost a chce se Buddyho zbavit jednou provždy. Mezitím v laboratoři pes Buster rozbije lahvičku a z rozlité tekutiny vysublimuje Buddy. Ten brzy zjistí, že Sherman dostal výhodnou nabídku na svůj vynález omlazovacího elixíru, chce po něm finanční podíl a také udělá vše, aby získal Denise. Jenže do tekutiny, ze které vysublimoval, spadl psí chlup, a proto má nutkání chovat se občas jako pes. A to jeho budoucí plány dost komplikuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (274)

Zagros odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Zamilovaného profesora má smysl vidět snad jen pokud se chcete mrknout, jak moc se umí Eddie Murphy pitvořit, prdět a grgat... Jde o stupidní příběh v ještě stupidnějším balení. Stejně jako jedničku, i tohle jsem viděl ve svých pubertálních letech a pamatuji si, že už tehdy jsem se moc nezasmál. Odpad je vcelku na místě. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Seru na to a du domu!!! No má tohle cenu? Samý špeky, prdy, kozy, ejakuláty. Vysvětlete už někdo Murphymu, že z primitivního originálu dobrou dvojku neudělá i kdyby na sebe natáhnul trojitý latexový panděro. A scénář? Račte nahlédnout: prd středně dlouhý........otočka.......krknutí taříkajíc od podlahy........prd dlouhý, modelovaný..........sliny, moře slin.............zuby, spousta protéz............finální prd. Musim dát odpad jinak bych tuhle flatulaci nerozdejchal! ()

Reklama

Dimo odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná demence u které je trapně za veškeré články týmu, který tento počin vytvořil. Postavit film na jednom herci v osmi různých rolích je úplně zbytečné, samoúčelné a zde i zvrhlé, protože přidanou hodnotou snímku má být přehlídka bezduchých rozhovorů, respektive hádek a skákání si do řeči. Rozhovory, které nemají nápad, náboj, vtip a hlavně smysl. Plno fekálních doplňků, které prý měly být vtipné jsou jen smutným hřebíčkem do rakve. Úžasný příklad bohaté americké kinematografie, která si může v pohodě chrlit sračky. Ono se to snad průměrným konzumním američanům (dětem) i líbí. NULA procent. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia nám nepredstavili ani len náznak toho, že by trošku popracovali na scenári, či na nejakých nových gagoch, ktoré sú úplne úbohe a doslova debilné. Preprdená scéna bola naozaj ako-tak vtipná len raz a naozaj by som tú hodinu a pol radšej niekde presral. Toto bolo moc aj na mňa. Aj na Eddieho. 15%. ()

AndrewNewman odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je zrejme naozaj ten najtrápnejší film, v ktorom som Murphyho videl! Pri prvom diely sme ešte ako tak tolerovali to prdenie, grganie a to, že Eddie opäť hral viacero úloh. A to všetko len preto, lebo prvý diel mal aký taký dej a Norman pôsobil sympaticky. Toto je však už úplná strata času a skutočne nepochopím človeka, ktorého by toto úprimne pobavilo. Skrátka p*čovina na druhú! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se od 5. října 1999 do 15. února 2000 v Kalifornii. (Varan)
  • Režisér Peter Segal se ve filmu objevil jako prodavač popkornu v kině. (HappySmile)
  • Kathleen Freeman, která hraje hlučnou sousedku, se objevila i v původním filmu Zamilovaný profesor z roku 1963, kde hrála Millie Lemmonovou. (HappySmile)

Reklama

Reklama