Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Po prvních 29 minutách jsem věděl, že je to za ***** Knihu jsem přečetl za 2 dny a toto je splněný audiovizuální sen všech 80., 90. a 00. kových herních a filmových "maniaků". A teď jdu hledat všechny odkazy a koupit si soundrtrack!

plakát

Rytíři nebes (2006) 

Pro ty kdo hodnoti podle kvality filmu, kterou posuzujou podle klise, kterych je tam mraky, ti at si hodnoti svou jednou nebo dvema hvezdickama. Pro ty co maji radi akci a letadylka tu uz dlouho neco takoveho chybelo. Tenhle film ma vsechno co ma popcornak mit a dobre to rozdeluje. Efekty za ty penize jsou skoro dokonaly, i kdyz je to samozrejme veci kompjutru. i to poskakovani dvouplosniku pri pojizdeni se mi moc libilo a mozna to tak v realu i bylo. Ja osobne sem se u filmu kralovsky bavil od zacatku do konce a dvojnasobne u leteckych scen a hrozne se na ne tesil, i kdyz nektery manevry jdou uskutecnit asi jen ve snu :-)Takze u me za 5 hvezdicek!

plakát

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006) 

Oddychovka na vecer jak vysita. Nemusim myslet ani kontrolovat povolenou rychlost... jinak souhlas s komentarem od Dudka. Ta posledni hvezdicka je za Vina Diesela.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Můj první komentář..., ani nevim, jak ho začít. Jedněmi nenáviděný druhými vyzdvihovaný film. Bylo fajn na 2 a čtvrt hodiny zapomenou na náboženské pravdy a nechat se vtáhnout do příběhu plného fikce. Podotýkám, že sem knihu nečetl. Tom Hanks zvládl svůj úkol více než dobře a Audrey je fakt kočka. Nejsem věřící, ale o náboženství něco vím a nejen díky tomu, že přítelkyně je věřící. A právě proto sem se u filmu dost bavil a mé hodnocení je vysoké.