Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (163)

plakát

Mise na Měsíc 3D (2005) 

Spolu s Hubble 3D nejlepší IMAX film. Ten Měsíc nemá chybu.

plakát

Jádro (2003) 

Některé triky jsou pravdu tak strašné, že by se ani do seriálu nehodily. Přesto mě Jádro mile překvapilo. A myslím, že zase tak špatné to rozhodně není. A navíc obsazení není vůbec k zahození. Chce to vypnout mozek a jen se bavit.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Ne, ne a ne. A ještě jednou ne. Tohle se Timovi opravdu nepovedlo. Nerad to říkám, ale lepšì Alenku už jsem viděl i v produkci Hallmarku. Pokud bych pominul tragickou Anne Hathaway, tak ani tehdy bych nebyl spokojen. Na mě (a ostatně i Tima) příliš pestré a pohádkové...

plakát

Batman se vrací (1992) 

Podle mě nejpovedenější Batman Tima Burtona. Omlouvám se Jacku Nicholsonovi, ale Danny DeVito je absolutně okouzlující. A to nemluvím o Michelle a její nenapodobitelně sexy vzrušující schizofrenické Catwoman. Temné, smutné a dokonalé. Chudák Oswald..

plakát

Velká ryba (2003) 

Film sám o sobě je naprosto úchvatný a nádherný. JENŽE. Jenže je od Tima Burtona. A ten sakra umí filmy! A ač si myslím, že je Velká ryba úžasné a podmanivé dílko, nemohu přesto dát absolutorium, i kdybych chtěl sebevíc. A to právě kvůli Timovi, který dokàzal vytvořit tolik nevšedních a dechberoucích světů, že tady jel jaksi na půl plynu, vzhledem k tomu, co z filmu mohl a především měl vyždímat. Ale i tak jsem byl spokojen.

plakát

Erin Brockovich (2000) 

Zbytečně přeceňovaný film se zbytečně, ale naprosto zbytečně přeceňovanou Julií Roberts. Pokud by Erin zahrál někdo jiný, možná bych v hodnocenì přidal. Ale takto si Erin víc nezaslouží, ať je americký sen sebelíp naservírován na sebestříbrnějším podnosu.

plakát

Po krk v odpadcích (2010) (seriál) 

Nemůžu uvěřit, co lidi dokážou natahat domů za veteš. Mnohem horší je ale to, když si sami uvědomí, že jsou vlastně nemocní, pozvou si odborníka a mají postupně to harampádí vyhazovat. To už je opravdu vidět, jak to s těmi lidmi začíná cloumat a nejraději by vyhodili toho, kdo jim chce vlastně pomoci...

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Hollywoodská cestománie. Pořadem provázejí Jack Nicholson a Morgan Freeman.