Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (626)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Vražda na golfovém hřišti (1996) (epizoda) 

Zamotané to bylo až až. Škoda jen toho finále. Na Poirota to bylo až moc slabé, jednoduché, strohé. Velmi mne vždy baví, jak si na konci libuje v sálodlouhém vysvětlování a rozebírání jednotlivých aktérů a to zde nebylo, škoda.

plakát

AKA (2023) 

Vy jste mi zase dali Frantíci moji! Skvělá akční záležitost!!! Klasicky francouzská, takže s postavama je to jak v GoT, ale to už si člověk tak nějak zvykl. Evropská Netflix záležitost nezklamala. Na konci jsem ani nedejchal.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Nemastná neslaná Mia Waikovská, pro mě hrůzu nahánějící Johnny Depp, ale skvělá H.B.Carter, a ta srdíčka, ňuf ňuf... :D

plakát

Alfa (2018) 

Já byl okouzlen. A nakonci jsem byl tak naměkko, jako už dlouho ne. Krásný příběh o jedné velké cestě domů a ještě většímu přátelství.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Pro mne velmi příjemné překvapení. Andrew Garfield i Emma Stone zahráli skvěle, fungovalo to mezi nimi a Spiderman mi přišel podstatně realističtější, než v podání Tobey Maguire. Ani všechna ta klišé mi zde nevadila.

plakát

Ambulance (2022) 

Sice strašně dlouhý a myslel jsem si, že to už nedokoukám, ale posledních 30 minut dobrých. Pořád ze mě ty emoce umí Bay dostat. Gylenhall dobrej!

plakát

American Heist - Americká loupež (2014) 

Taky vás v tom filmu ten Brody tak štval? Jak mám rád filmy z prostředí bankovních loupeží, tak tohle byla jedná velká nuda, která by nebyla zajímavá, ani kdyby se vcucla do 15 závěrečných minut...