Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (625)

plakát

Pomsta (2021) 

John Wick s pěkným zadkem ve slušné akční jednohubce. Nic víc, nic míň.

plakát

SAS: Zrození Černé labutě (2021) 

Načančané béčko s herci, kteří své řemeslo moc ovládat neumí a strašně přehrávají. Navíc stopáž úmorná. Mám podobné akční jednohubky rád, ale tohle se bohužel opravdu moc nepovedlo.

plakát

Bad Blood (2017) (seriál) 

Not Bad. not Bad at all!

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Další z příkladů, kde mnoho hvězd nutně nedělá dobrý film. Film, který není špatně zahrán, ale scénář je dost děravý a co víc, dost průhledný. A to mrzelo ze všeho nejvíc. Takže drama rozhodně nečekejte.

plakát

Porota (2003) 

Spokojenost s tím, jak se ne úplně jednoduché téma zvládlo přetáhnout z knihy na filmové plátno. Poctivá filmařina. Jak někdo zde napsal, 4* zřejmě moc, ale 3* by byly málo. Ale za to jak to pěkně uteklo, a jako vždy skvělého Hackmana se kloním nahoru.

plakát

Deštivý den v New Yorku (2019) 

Já prostě fanda WA nikdy nebudu. Film mě nebavil a z úcty k němu a dobrým hercům jsem to dokoukal. Kouzelný New York. A to i za deště!

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Dětští/rodinní rádoby piráti z Karibiku. Dnešní klasická Disneyovka, a to v dobrém i ve zlém. Klasickej průměr, který ale pořád docela baví a pěkně uteče.

plakát

Dobrý doktor (2017) (seriál) 

Nakonec jsem přeci jen šel na 4* iso 5*. Pořád je tu prostě pár věcí, které mě konstantně serou a otravujou (doktorka Brownová a kterákoli linie s ní je děs). A občas mi to opravdu kazí dojem z daného dílu. Jinak samozřejmě výborná záležitost a herecký talent Freddieho Higmora je do nebe sahající!

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Obří vostrá hvězdice, smrtící lentilky, natvrdlej žralok a John Cena hrající konečně alespoň jako průměrný herec. Co víc si přát!

plakát

Výměna (2008) 

Donutilo mě to přidat filmu Gone baby gone o hvězdu více na 5*. Tento film mně totiž příjde o něco slabší, ale 3* by byly málo. Za mě to místama ztrácelo oproti filmu Bena Afflecka trochu tempo, sneslo by to o něco méně minut a emotivní dojem to ve mně nezanechalo takový, jako Gone baby gone. Výprava a Jolie perfektní. Pořád se ale jedná jednoznačně o majstrštyk ve svém žánru.