Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • USA The Good Doctor (více)
Trailer
USA, (2017–2024), 89 h 43 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(126)

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě. Shaun, sám mírně ztracený ve světě "normálních lidí", používá své mimořádné lékařské nadání, aby zachraňoval životy svých pacientů a zmírnil skepticismus svých kolegů. (AXN)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (84)

Listyx odpad!

všechny recenze uživatele

Banda prkenných neherců se rozhodla účastnit v projektu který má zjevně anbici svézt se na Housově vlně. No nepovedlo se. Po několika dílech jsem zjistil, že hlavní postava je trapně nezáživná a že by neutáhla ani kačera na provázku, natož děj aspoň jedné epizody. Smutné je, že mu nikdo nepomáhá. Vsichni se tam chovaj jak s tužkou v prdeli a choděj od jednoho plitkého dialogu ke druhému. Na doktora House nejen, že to nemá, ale nemá to ani na klystýr od dr. Grünsteina. Doporučuju přejmenovat třeba na "Nudný nádor", nebo tak něco. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že seriálům z lékařského prostředí vévodí House, nicméně Dobrý doktor překvapil a po 3 sériích je to koukatelné. Jediné, co bych tak vytkl, je fakt, že se během dílu často přeskakuje v ději (je večer, najednou to přeskočí do rána téhož dne, pak zase zpátky, atd.). Pokud jsou seriály z doktorského prostředí váš jed, určitě dejte Dobrému doktorovi šanci! ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Dr.House je jednička a v tom sú zaangažovaný tvorcovia nášho nevrlého doktora....toto je skoro na míle vzdialené ...nie je v tom inteligentný humor, dobré napísané postavy, dialógy, originálne doktorské prípady..atď...je to celé na hrane medzi telenovelou a klasickým tuctovým seriálom nielen z lekárskeho prostredia...čo ma štvalo najviac bola všadeprítomná povinná politická korektnosť ktorá to zabíja na celej čiare..... vysoko ale hodnotím výkon Freddieho Highmora. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

1. série: Seriál jsem stáhl na základě krátkého videa sestříhaného z prvního dílu a už od začátku mě to chytlo. Ať už doktorská tématika, tak brilantně chytré nápady hlavní postavy, která z místy obyčejné telenovely ala Ordinace v růžové zahradě (ikdyž někdy případy pacientů stály zato) dělá výborný a dobře koukatelný seriál. Postava autistického doktora Shauna Murphyho je jednoznačně nejzajímavější a nejlépe zahraná postava, kterou jsem kdy ve filmu zažil, a za to neskutečná poklona Freddiemu Highmorovi, který seriál táhne o level výš. Od propadu do nudy The Good Doctor dodává v průběhu nové postavy, zajímavé případy, flashbacky Shaunova dětství a jeho aktuální život, který je sám o sobě zajímavý. Moc si nemůžu stěžovat, protože tohle mi sedlo do vkusu a doufám, že druhá série bude ve stejném duchu, možná o něco drtivější. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Ach, aké sklamanie a postupné znechutenie. Zo začiatku ma seriál dosť uchvátil. Zvažoval som aj hodnotenie 5*. Shaun ako hlavná postava je skvelý spôsob ako vysvetľovať ľuďom motívy a myšlienky iných postáv. Celkovo sa mi páčili charaktery, interakcie, príbehy, prípady. Proste taká oddychovka z prostredia asi najdiverznejšieho chirurgického tímu na svete. A tam sa začali moje obavy napĺňať. Postupne sa dozvedáme, ako to majú ťažké ženy a menšiny a máme odkazy na rôzne pseudo-podstatné témy dneška. A za všetko môže biely chlap a černoch nemôže nikdy byť rasista aj keď sa tak chová. A seriál každým dielom postupne viac upadá do tejto diery uvedomelosti. Takže sa zo zábavnej oddychovky stáva iba ďalšia snaha o prevýchovu a vzdelávanie nás obyčajného plebsu v témach, na ktorých predsa tak veľmi záleží. ()

Galerie (3 532)

Zajímavosti (23)

  • V této epizodě zazní skladby: „Perfect“ a „Thinking Out Loud“ od Ed Sheeran. (danielsaf2)
  • V této epizodě zazní skladba „Send The Rain (To Everyone)“ od Noah Gundersen. (danielsaf2)

Reklama

Reklama