Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (625)

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Milovníci klasických pohádek budou opět remcat, ale já si tuto naši fantasy pohádku velmi užil. Hudba, efekty, pohádkově neokoukané herecké tváře. Dokonce jsem se i zasmál. Jako jo, proč ne, více takových. Petr Kubík se jevím jakožto velký příslib do budoucna. Velmi dobře!

plakát

Kukačky (2021) (seriál) 

Herecké výkony Top Class z nichž mě osobně nejvíce zaujal David Novotný. Asi jsem se jeho postavou uměl i nejvíce sžít. Plnou nedávám jen z důvodu za mě slabšího začátku, ale chápu, že to potřebovalo nějakou gradaci. Jen si asi umím také představit méně dílů. Nicméně vynikající počin a jen tak dál. Silné 4*.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Šup s Pike mezi mé oblíbené herečky. Tohle byla slušná jízda od začátku do konce. Více takových klenotů na Netflixu prosím. Pike, nic ve zlém, si tu nadávku cu** opravdu zasloužila, již podruhé.

plakát

Monster Hunter (2020) 

Ale jo. To hodnocení mi příjde dost neadekvátní. Jako jednohubka, od které se nic neočekává je to dobré a docela se i těším, až příjdou s něčím dalším. Stvůry mě bavili, akce také. Jovovich vypadá pořád skvěle. Vystříhl bych nesmysl s mrkající kočkou a Perlmana bych opravdu udělal jinak.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

This is Sparta! This is f***** awesome. Tohle je vizuální mňamka, která prostě baví.

plakát

Nemocnice New Amsterdam (2018) (seriál) 

Po nějaké době zase konečně seriál, který mám problém vůbec vypnout. Hltám jednu epizodu za druhou a čas plyne tak, že bych potřeboval delší dny a třetí sérii. Všechny postavy snesu (což je zázrak) a obzvláště duo Kapoor a Frome je skvělé. Ti mě baví neustále. Takové zvraty v náladách jsem dlouho neměl. Smích střídá pláč, každá epizoda má zajímavé mini děje a nejvíce musím ocenit, že to není laciná telenovela a divákům se nic nevnucuje. Velké plus také za poměrně kritický přístup k US zdravotnictví. Že mě takovým způsobem zaujme seriál z nemocničního prosředí bych opravdu nečekal. Všem doporučuji.

plakát

Pořád se něco děje (1995) (pořad) 

Pan Donutil má dar. Dar zaujmout vyprávěním tak, že se budete bavit dokud nezmizí z pódia, obrazu, rozhlasu.

plakát

Pan herec Miroslav Donutil (2021) (TV film) 

Za mne mohu říci. Ano, jsme rádi že jste tu byl, jste a doufám, že ještě velmi dlouho budete. Pan herec.

plakát

Mosul (2019) 

Dějově dosti nevyvážené, ale herecké výkony dvou hlavních propagonistů plus věrohodnost Mosulu, to bylo jiné kafe. Scéna kdy se traduje tabák za munici byla parádní.