Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Uteč (2017) 

Václav Vorlíček předběhl dobu o 49 let, když natočil film Pane, vy jste vdova! v roce 1970. Koho by kdy napadlo, že prohazovat mozky si můžou i bílí milionáři s atletickými afroameričany :D .

plakát

Krásno (2014) 

Bavil jsem se od začátku až do konce. Díky hláškám typu: O. Sokol: ,,Lidi z Jihlavy jsou míň, než grafici´´ K. Roden: To jsi na mě nemusel čekat, normální postup, tady to řízneš.´´ nebo ,, Tady se strašně práší.´´ :D .

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Nic jsem od toho nečekal, ale skvělé efekty a tanec se mi líbili.Celý film připomíná jednu velkou taneční reklamu na Nike a Pepsi, ale o tom to přeci je. Milovníci Step up budou nadšeni, civilista ocení BIG EBONY ASS všudy přítomných tanečnic. Tančící Miamský starosta je celkem vtipný. A stále nechápu proč anglický název je STEP UP a český název je pro změnu LETS DANCE.Proč český název je anglicky a ne česky???S názvem Lets dance sem se setkal pouze v Čechách a na Slovensku.

plakát

Oáza (1992) (pořad) 

Ve školkovém věku jsem tento pořad pravidelně sledoval :D , miloval jsem ty seriály

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

viděl jsem snad všechny díly, staré řady byli nejlepší.

plakát

Odpadlík (1992) (seriál) 

dávám čtyři hvězdičky z těžkéé, velmi těžké nostalgie :D, dnes je to opravdu odpad, ale ve školkovém věku jsem ho miloval.

plakát

Taxikář (1976) 

Líbí se mi filmy, které dobře vyjadřují atmosféru.Mladý Robert de Niro je výborný. Nejlepší scéna je, jak si před zrcadlem trénuje jednání s Newyorskou noční verbeží.A samozřejmě jeho pistolka v rukávu.Shlédl jsem ho v ,,historickém´´ Pražském kině SVĚTOZOR a byl to zážitek.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Tento seriál jsem ve své době opravdu rád sledoval.Ale časem mi začalo vadit, jak tvůrci pokaždé nakousli nové téma (chlap co přivezl Charlieho s jeho otcem na ostrov, byl znázorněn, a bylo o něm řečeno, že nestárne, u černého kouře požírajícího zlé lidi mi také unikla pointa, a vůbec vše spojené s tím ochranným plotem a asiatem na instruktážním videu.)Asi už bych ho nemusel vidět znovu.