Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Dokumentární

Recenze (65)

plakát

V síti (2020) 

Poděkování za odvahu zpracovat toto téma. Občas mrazí, jak jednoduché je pro predátory kontaktovat mladé děti. Všichni rodiče bychom se na to měli podívat a dostat jeden velký vykřičník.

plakát

Tři bratři (2014) 

Slušná slátanina několika pohádek. Záblesky tam jsou, ale je jich málo.

plakát

Vybíjená (2015) 

Oddechovka. Nic jsem nečekal a tak to bylo poměrně fajn😉

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Jeden antiherec za druhým. Je mi jich líto, jestli musejí přijmout "roli" v takové žumpě.

plakát

Modelář (2020) 

Zajímavé drama o pevných životních postojích a názorech dvou kamarádů. Oba herecké výkony Kryštofa Hádka i Jirky Mádla jsou výborné, oceňuji kameru a scénář celého příběhu. Film dává jasné poselství o neakceptovatelnosti některých praktik současného světa a je více než jen komediálním dramatem. Po dlouhé době jsem odcházel z kina naplněn dojmem, že jsem viděl český film s kvalitním příběhem, který ve vás zanechá silnější dojmy. Dávám 80%.

plakát

Příliš osobní známost (2020) 

Film v nás vzbudil rozporuplné pocity. Za propadák bych to neoznačil, ale žádné velké dílo to také není. Hodnocení sotva 50%.

plakát

Richard Jewell (2019) 

Clint Eastwood prostě nezklame. Naprosto splnilo má očekávání. Kvalitně zpracované téma nevinnosti amerického hrdiny, který je mediálně vláčen směrem k vině a trestu. Dvě hodiny zajímavého příběhu, který umí vyvolat emoce. Přesně to, co od filmu čekám. Dávám 90%.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Byl jsem zvědavý, zda film splní má očekávání, daná vysokým hodnocením. Splnil je dokonale. Jde o poutavý příběh, z kterého nespustíte oči. Christian Bale je skvělý, parádně zahraná role. Matt Damon zaostává jen o kousek:-)