Reklama

Reklama

VOD (1)

Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (369)

kaposlav odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som to zapnuté a išlo to. Popri tom som tu a tam niečo robil asi od 15 minúty do 40 minúty. Vôbec netuším o čom bol film a som to vypol. Všimol som si účasť pomerne známych tvári ako Genzer, Suchánek a Krainová, ale to automaticky nerobí dobrý film. Evidentne tam bol pokus o humor, ale nie moc vydarený, skôr premrhaný. Hodnotenie 41% na tamojšej databáze už naznačovalo, že netreba si robiť veľké oči a pred filmom som si prečítal 2-3 komentáre a tak som čakal, že by som sa mohol večer pred spaním uvoľniť a zabaviť, ale nedočkal som sa. Je to len ďalší vypotený film do kvantity s tuctovým scenárom, ktorý sa spoliehal, že známi humoristi niečo vymyslia sami grátis a divák sa z toho posere smiechom. Vyskúšali, nevyšlo! ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Nikolaev natočil jeden dobrý film, či spíš výtečný film a od té doby jen dokazuje, jaké měl při jeho tvorbě štestí, že si vybral skvělou knihu a to vlastně jedinou dobrou, kterou kdy Michal Viewegh napsal.Dokonce i v Lidicích bylo vidět, jak Nikoalev zoufale neumí vytěžit ze silného námětu silný příběh a jen tak tak mu to celé zachránil úžasný Karel Roden.Bohužel Vybíjená nemá ani silný námět a už vůbec nemá Karla Rodena.Potřeba natočit každé Vieweghovo howno rozmázlé po papíře začíná být ubíjející.Ústřední trio z partičky může být sice v televizi zábavné, ale dva z přítomných pánů si neuvědomují, že jednomu herectví odzvonilo po ''Viky, ty máš ale péro'' a druhý hrát nikdy neuměl.Sledovat je bylo úplně stejné jako sledovat nás po 12 Budvarech, jak se snažíme dohodnout, který z nás je na tom v životě hůř...zdlouhavé, ubíjející a nezábavné.Něco úplně příšerného jsou mladí herci...moje žena žasla nad tím, jak může být někdo tak strašně špatný, tak strašně strašně střašně moc špatný.Herecké výkony omladiny byly zoufalé, nepřesvědčivé a u každého dialogu mě bylo do smíchu, jak zůčastnění paňáci odřikavají text z papíru, který jim snad Nikolaev držel před xichtem.Takový stud mnou neprocházel ani když Simona Oktábcová trhala náš amatérský film na kusy.Sem přesvědčený, že pokud režiséři nezačnou dělat pořádné castingy a budou do rolí studentů či mladých herců obsazovat známé a příbuzné producentů, čeká nás neuvěřitelný úpadek, pokud se z českého filmu dá ještě vůbec někam upadnout.Nikoalev není dobrý režisér a tímhle odpudivým blábolem to jasně dokázal, bohužel mu prdel nezachránil ani holocaust ani Karel Roden.Příběh vlastně nemá smysl, důvod a ani pointu.Parta trosek se sejde, aby vzpomínaly na školu...to děláme taky a věřte mi, že je to mnohem větší prdel a ani Simona Krainová s Lindou Bartošovou mě nedonutí, abych téhle zrůdnosti bez vkusu udělil jedinou stárku.0% ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Překvapení se nekoná. Už dlouho jsem neviděl film, který by mě štval tolika věcmi. Chudák Nikolaev, jediné herce co dostal jsou Babčáková s Vaculíkem, jinak v lepšim připadě neherci v horším modelky (Krainová nemá soudnost) ukazují, co je podstatou téhle povrchní a slaboduché zabavy:tržby! Film tak prázdný a o ničem, přesně jako komercí prochcaná tvorba Viewegha. I ten nejslabší díl Partičky je vtipnější. Perla roku v podaňí missky Bartošové:,, Ty vůbec nevíš, jak to má krásná holka těžký``, no to di do prdele :-D! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na filmu jsem byl se školou v kině Lucerně a musím tedy uznat,že to byla pořádná filmová blbost.Nečekal jsem od filmu mnoho,ale trojice Sokol,Suchánek a Genzer měla být alespoň trochu zárukou kvality,kterou dosahuje například ve velmi známém a úspěšném seriálu Partička,ale o tomto filmu se to nedá říct.Pár dobrých vtipů se zde objevilo,ale jinak to bylo velmi trapné.I zmiňovaná trojice mě zklamala.Ostatní herci taktéž.Za mě dávám 40%. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Wikipedia: Groteska je dramaturgický útvar vyskytující se ve filmu hraném i animovaném, popřípadě na divadle či v literatuře. Jedná se o žánr, který za svůj hlavní atribut zvolil humor (nejčastěji situační) či komiku, někdy i na úkor ostatních rozměrů díla jako je děj, zápletka, výprava a podobně. Ano. Z toho jasně plyne, že Vybíjená nemůže být groteska, protože se tam v podstatě nic nic vtipného nevyskytuje - a to i přesto, že "ostatní rozměry díly" dostaly taky pěkně na prdel. Na úkor čeho zřejmě zůstane navždy záhadou. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se také v lokalitách Neveklov, Nalžovice, Mukařov, Praha (Císařská louka, Holešovice), lom Štětkovice a na přehradě Slapy. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Producent Rudolf Bierman pozval na premiéru Woodyho Harrelsona, ktorý pozvanie prijal. Ten práve v Londýne donakrúcal film Podfukári 2 (2016). (Zdroj: Eutotelevízia) (kacer4)

Reklama

Reklama