Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (215)

plakát

Birdman (2014) 

Pure joy. NYC že tén!

plakát

Interview (2014) 

5* jebat, tohle byla šílená jízda. Rogen a Franco jsou týpci, vidím je jako dva buddies, kteří mají své howadské baráky hned vedle sebe a další hvězdy v okolí je zdraví, když venčí svoje ratlíky páč jsou to cool týpci, které všichni milují.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

1. Den Dobry den. - Dobry den. Riznul jste pani? - Ne. 2. Den Dobry den. - Dobry den. Pockejte jeste jsem neskoncil. Ceske filmy a serialy se stale vezou na nudli bezduchych scenaristu a reziseru, kteri maji postupy nastudovane jak Hujer v prvnim semestru, ale o zivote vi hovno. Pro jednou nechte scenar nacmarat Pohlreicha na dve A4 a herci at si nastuduji charakter postav podle zivotnich realii. Kameru dejte vytrepanemu borcovi co toci hokej a hudbou setrete jak slon slunaty. A jestli cessti policajti mezi sebou mluvi jak F.L.Vek tak jde o nejslusnejsi foch, ktery muze zfleku 1.zari nahradit Z.Sveraka v 8.hod na jednicce.

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

Konfrontace Jennifer a Jasona Batemana okolo jeho zazitku z tabora je top. Jednicka, ale zustava neprekonatelna, kazdopadne doufam, ze hosi prijdou potreti nebo s necim uplne jiny, Ta chemie se musi nechat.

plakát

3 dny na zabití (2014) 

Logika sice hned na zacatku neskocila na spatny trolejbus, nicmene humor, nadsazka a sviznost v tom nejely s ni. Dve poznamky z branze: 1. Vytah nepojede, kdyz ma otevrene sachetni dvere, 2. Vytah neujede do spodni stanice, kdyz mu odstrilite lana.

plakát

Don Jon (2013) 

She is a bitch, he is an asshole...

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Závěrečnou scénou bojuje Hanks o Oskara, u zbytku filmu si tak jistý nejsem.

plakát

Rivalové (2013) 

Rivalové žádným způsobem nevybočují z dráhy filmů natočených dle skutečného příběhu. Jako vždy silné herecké výkony podtrhují příběh, který si zaslouží zfilmování. Chudák Senna, jeho příběh je o trojité zvednutí obočí výše a po jeho dokumentu ani neštěkl pes.