Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Mysteriózní

Recenze (12)

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) odpad!

monty python, malá velká británie, big train? ehm, bitch please...

plakát

Schlussmacher (2013) 

shlédnuto náhodou v letadle během letu ze srí lanky. chtěl jsem zabít čas, z databáze filmů jsem namátkou vybral tenhle, nic jsem o něm nevěděl a tim pádem nic nečekal. dočkal jsem se milý oddychový komošky, která příjemně pobavila, párkrát jsem se od srdce nahlas zasmál.

plakát

Tísňová linka (2013) 

vprostřed filmu jsem se fakt skvěle bavil, skoro jsem v některejch místech přemejšlel nad 5*, protože roadtrip hodně úchylnýho psychopata Eklunda byl prostě supernapínavej. škoda, že ke konci ( i přes příjemně krátkou stopáž) film ztácí tempo a vrcholí klasicky americkou klišé pranicí, který samozřejmě předchází stupidní a zničehonic nelogický chování hlavních postav. škoda. ale i tak 75%

plakát

Frajer Luke (1967) 

paul newman výbornej, ale samozřejmě se nabízí srovnání s vykoupením z věznice shawshank, byť to asi neni uplně fér, když oba filmy dělí 30 let, ale shawshank je pro mně prostě o level vejš...jak emocema, tak příběhem, zkrátka všim. 70%

plakát

Frankenweenie: Domácí mazlíček (2012) 

50%.....opět se mi potvrdilo, že burton prostě neni můj šálek...animace samozřejmě špičková, ale oproti madagaskaru, shrekovi a spol zoufale nezábavný, příběh nuda korunovaná dementním koncem.

plakát

Anna Karenina (2012) 

70%....divadelní forma tomu sedla, to bylo krásně vymyšlený, ale nějak mi tam (třeba oproti pokání) chyběly emoce, který jsem čekal. emotivní drama plný napětí ani hereckej koncert keiry se bohužel nekonaly. škoda. jinak příjemná podívaná.

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

úžasnej kemr, několik dnes již kultovních hlášek a super role rozumprda Lavičky....nicméně do mýho osobního žebříčku "nejlepších" a "nejoblíbenějších" filmů to má daleko...

plakát

První den zbytku tvýho života (2008) 

hodně emotivní drama, to já rád. místama se trochu tahlo, ale silný a občas i vtipný momenty to vyvážily. líbilo.

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

příjemnej animák s milym příběhem, škoda jen převahy trapných a dětinských vtipů (prdění a spol.) nad těmi chytrými. film spíš pro děti, než rodinný, u kterýho si přijdou na svý i dospělí diváci. doba ledová, up, madagascar, to je holt jiná liga.

plakát

Dobyvatelé ztracené archy (1981) 

ani jsem to nedokoukal, co vám budu povídat. nikdy mě, i přes ten neustálej hype okolo indyho, nelákalo se na něj podívat. až minulej tejden po přečtení rozhovoru s tomášem baldýnským, kterej tam řikal že dobyvatelé jsou pro něj jeden z nejzásadnějších filmů, jsem si řekl, že na tom asi fakt musí něco bejt, a že tomu dám šanci. po úvodní scéně jak vyšitý z béček s hulkem hoganem jsem to chtěl vypnout, ale vydržel jsem, pak už to bylo trochu lepší, ale stejnak jsem se u toho nudil, občas zvraštil obočí studem a asi tak dvacet minut před koncem jsem indyho tlačítkem stop poslal do pryč. mám pocit že 99% lidí co indyho opěvujou a dávaj 5 hvězdiček ho viděli v dětství/dospívání a nostalgie jim tudíž zamlžuje úsudek. a ani argument "dyk je to třicet let starý, musíš to brát s rezervou" neberu, protože takový osvícení, kdo se bojí virginie woolf? apod jsou ještě starší filmy a i dneska maj sílu a výpovědní hodnotu, což se o brutálně nenadčasovym a trapňoučkym indym říct nedá....2 hvězdičky za Karen Allen.