Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (27)

plakát

Nutné k přežití (2006) (pořad) 

Normální člověk řekne : Co dělají červy v mé pizze, ale Bear Grylls by řekl co dělá pizza v mých červech :D Kdo by neměl rád dokument, kde zjistí co dělat když se dostane do nepříjemných situací. Od útoku zvířete po rozdělání ohně. Velice poučné a zábavné.

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Novy druh superpoldy. Je to spravny serial, ktery vzdy pobavi. Jeho fobie dokazou pripad vyresit s veskerou gracii a humorem, je to vynikajici detektiv a tenhle kriminalni serial je jeden z nejlepsich.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Hodina a pul neuveritelneho napeti. Vyborny dej odehravijici se pouze na periferii telefonni budky. Colin Farrell to zde odehral sam a na vybornou je to proste pan herec. Klobouk dolu pred timto filmem.. Smekam.

plakát

Coach Carter (2005) 

Dojemný příběh o životě v ghettu. Takové filmy tu jsou, byly a vždy budou. Zde záleží pouze na obsahu a formě, kterou to divákovi podají. Opravdu se to povedlo nejsou zde honičky v autě ani přestřelky. Je tu příběh, který popisuje co lidi jsou a čím se můžou stát. Od začátku až dokonce to je vynikající zábava. 99 %.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Válečný film ne jenom o válce. Ukazuje na spojení vojáků, o obětování jeden pro druhého. Je to dokonalý příběh a herecké výkony taktéž dokonalé. Vypadá to jakoby každá role byla psána pro ně. Od vynikajícího Toma Hankse a Matta Damona až po Vina Diesela. Tenhle film skvělá akce, kde nechybí napětí a dramatické scény. Jeden z nejlepších filmů všech dob.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Po dokoukaní tohodle filmu jsem měl chuť se sbalit a utéct do lesů. Dokonalý příběh. který v člověku zanechá pocit že nemá vše po čem touží a že každý člověk má navíc než se stát otrokem materialismu. Dokonalý..

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Doslova kultovní seriál. Tento sitcom s britským suchým humorem můžete jen milovat a nebo nenávidět.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Prostě super. Čtyři vědci, které by mohli obsadit do MacGyvera za jejich vynálezi. Ovšem jejich sociální cítění je už něco jiného. Tenhle seriál má vše. Blázna, i když ho matka nechala vyšetřit ( Sheldon ) , uchýla ( Howard ), správňáka ( Leonarda ) a citlivku ( Rajeshe ). Prostě SUPER !!

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Seriál který je trochu podobný přátelům, ovšem s úplně jinými a myslím že i lepšími lidmi. Přímější a lepší humor. Na tenhle seriál jde říct i pouze Legend ................. wait for it ................. dary.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Super seriál. Mrzí mě ale jedna věc. Stále se opakující zápletky. Rachel chce Rosse a pak ne, Ross si najde holku a potom ho zase chce Rachel a takhle pořád dokola. Joey stále řeší jak se stát hvězdou a jak se protlouct showbyznisem. Ovšem je pravda že je nezapomenutelná postava. Od začátku 6. série to už bylo to pravé, ale 5 hvězd je pouze za Chandlerův skvělý humor a za skvělý výkon Mathewa Perryho. Pokud jde o nejpitomější postavu tak Phoebe by tam být nemusela :) občas mě až rozčiluje.