Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (27)

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Seriál o lidech co neumí vařit nebo co si myslí že umí vařit a ty co umí nevyhrajou. Je to zbytečný seriál. Občas se u toho člověk zasměje a dostane hlad.

plakát

Nutné k přežití (2006) (pořad) 

Normální člověk řekne : Co dělají červy v mé pizze, ale Bear Grylls by řekl co dělá pizza v mých červech :D Kdo by neměl rád dokument, kde zjistí co dělat když se dostane do nepříjemných situací. Od útoku zvířete po rozdělání ohně. Velice poučné a zábavné.

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Novy druh superpoldy. Je to spravny serial, ktery vzdy pobavi. Jeho fobie dokazou pripad vyresit s veskerou gracii a humorem, je to vynikajici detektiv a tenhle kriminalni serial je jeden z nejlepsich.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Klobouk dolu cloveku, ktery ujde takovou dalku aby si splnil sve cile a to znovusetkani se zenou. Poosledni scena mel cit a hloubku, je to velice pekne popsany snimek o lidech ochotni utect, zemrit jako svobodni lide. Bylo zde spoustu dobrych pasazi a strasne se mi tady libil Colin Farrel, ten byl proste k sezrani, ale obcas mi to prislo zdlouhave a dokonce zbytecne. Proto musim dat jednu dolu. Jinak film jako celek velmi dobry.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Pocitacovou hru jsem zboznoval a predelat do filmu byl skvely napad. Akcni sceny byly dobre a herercke vykony taky. Jedno mo na tomhle filmu nesedlo a to je pribeh, byla to takova klasicka ohrana pohadka narozdil od pocitacove hry, kdy byl ten pribeh pekne zamotany a postupne se to rozuzlilo v dokonaly pribeh. Kazdopadne tento film se povedl a rad se na nej podivam znovu.

plakát

Král Škorpión (2002) 

Dokoukanim tohodle filmu skoncila klasicka pohadka. Zneuznavany bojovnici byly zajati, jeden zabit. Pak pomsta a zamilovani. Pomsta vysla a zily stastne az do smrti. Ovsem akcni sceny byly pomerne dobre za to maji prvni hvezdu a dalsi dve maji za peknou carodejku. Tento film nebyl jako celek az tak spatny spise prumerny tak jak se ocekava od tuctoveho akcniho filmu. Ovsem podruhe nema cenu na to koukat protoze takovychto typu filmu je nespocet mnoho.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Hodina a pul neuveritelneho napeti. Vyborny dej odehravijici se pouze na periferii telefonni budky. Colin Farrell to zde odehral sam a na vybornou je to proste pan herec. Klobouk dolu pred timto filmem.. Smekam.

plakát

Proč kočka není pes? (1996) 

Jeden den jsem se probudil a zrovna bezeli uvodni titulky. Dve hvezdy pouze za Umu Thurman. Uprostred filmu jsem chtel zase usnout. Prehnane sentiment, ktery je jen obcasne zabavny. Omlouvam se za diakritiku ale je to psano z mobilu. Misto tohoto filmu doporucuju studenou sprchu.

plakát

V řetězech (2006) 

Pěkný film. Kde se snaží pomoci vesnické ...... . Film pěkně zachycuje příběh vyloužilého bluesmana, který se snaží utéct před svou hříšnou minulostí díky tomu že pomůže Christine Ricci. Celý film jsem hltal až na posledních 5 minut, kde musí být ubíjející happyend a Justin Timberlake se sem prostě nehodil.

plakát

Coach Carter (2005) 

Dojemný příběh o životě v ghettu. Takové filmy tu jsou, byly a vždy budou. Zde záleží pouze na obsahu a formě, kterou to divákovi podají. Opravdu se to povedlo nejsou zde honičky v autě ani přestřelky. Je tu příběh, který popisuje co lidi jsou a čím se můžou stát. Od začátku až dokonce to je vynikající zábava. 99 %.