Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (7)

Pátý element

Pátý element (1997)

Je to zelený, super zelený! Pro mne klasika, tradice, radost, lék na špatnou náladu. Ironické hlody Bruce, šílenost v podobě Chrise Tuckera, perfektní padouch Gary Oldman a veleduležitá Milla - vložte na stříbrné plátno a hle - pět hvězdiček je na světě!

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

"Jmenuji se Kentán a jsem z Montarži" :-D ... skvělá komedie. Lék na špatnou náladu bez lékařského předpisu, podávat dle potřeby.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Už dlouho jsem neměla tu čest vidět film, který by mne oněměl...ale v dobrém slova smyslu. Přemýšlím, co napsat a v hlavě se mi přemítají spousty věcí, které bych chtěla pochválit. Myslím že, ale bude stačit jedna jediná: Opravdu citlivě filmově vyjádřený vztah dvou velmi odlišných lidí, kteří si přesto k sobě najdou cestu a stanou se z nich ....a to už bych spoilerovala... Jak ohodnotit tento film tak, jak si zaslouží?....jedině doporučením....Doporučuji ti ho na sto procent....!!!

S láskou, Rosie

S láskou, Rosie (2014)

Ještě jednou,prosím! Velice, opravdu velice pěkný romantický příběh. Vůbec není prvoplánový, vůbec to neprobíhá tak, jak si představujete před filmem, jen ten konec je takový typický, pro tyto typy filmů. Nicméně! - To ovšem není na škodu, protože po tom, čím Vás film provede, si nebudete přát nic jiného :-) Pro romantické chvíle film jako stvořený ;) Atmosféra filmu, britský přízvuk a prostředí, herci - všecko pasuje a funguje. Doporučuju. 5*

Co jsme komu udělali?

Co jsme komu udělali? (2014)

Já se bavila a to hodně. Tohle se frantíkům povedlo. Nevadí, že všichni tam byli báječní, vzdělaní, úžasní a úspěšní. Film vesele narážel do aktuálních témat a dělal si z nich velkou prču - a to se vyplatilo.