Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) 

Koukám na hodnocení (80%) a řikám si, cože? :D Je pravda, že to hodnotí jen opravdoví fandové, protože to vyšlo nedávno, tak si myslim, že časem se to hooodně propadne, ale stejně. Jako to bylo HROZNÝ. Nudila jsem se u naprosto všech dílů, bylo to naprosto o ničem, všichni se chovali jako kdyby to nebyli oni, mělo to bejt zakončení, protože se pořádnej konec v sedmý serii nekonal, a oni udělaj ještě mega otevřenej konec? A chování Rory? Stala se z ní naprostá bezcitná mrcha, z Lorelai nestarající se a nechápající drama queen, Sookie, Dean, Jess se tam jen mihli, a Roryin přítel Paul? To bylo jako co? A Lorelai a to její ''doing wild, because it's never, or now''. To prostě bylo tak strašně přehnaně nucený aby tam bylo nějaký drama. Všichni na to tak čekali, já jsem nečekala zázrak, ty poslední řady tady docela upadaly, ale takovýhle fiasko? Naprostý zklamání prostě.

plakát

Bez kalhot XXL (2015) 

Jestli by se jednička mohla někomu z pánské populace líbit, tak dvojka silně pochybuju. Tam snad neni ani žádnej děj. Každá holka, i já, se ráda podívá na nějakýho toho kluka, jednička byla celkem fajn, děje i striptýzu tam bylo tak stejně, ale tohle byla jen nekonečná přehlídka polonahých tančících chlapů. Jo, když tohle je přesně někoho cíl, je tento film pro něj, ale já mám ráda nějakej děj, zápletku třeba.. to tenhle film neměl. Když film skončil, tak jsem si řikala, ehm a kde je nějaká pointa? Asi pointa byla ukázat co nejvíc kroutících se nahých mužských těl.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Celkem ucházející film - pro holky. Komu by se nelíbilo koukat na tancující se polonahé svalovce, že :))) Průměrná dějová linie s nepřekvapivým koncem, ale je to docela fajn film, nenáročný pokoukání když chcete jen oddychovku.

plakát

Projekt X (2012) odpad!

Docela nechápu vysoký hodnocení, film mi přišel zcela bez děje, nuda, nic vtipnýho a celej film jsem čekala na nákou pointu filmu, kterou bylo akorát, že zničit barák a skoro celou ulici je největší frajeřina na světe, to mě fakt nebralo.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) odpad!

Naprostá blbost. Yuck. Nedá se na to koukat. Harryho Pottera mám hodně ráda, ale knížku. Filmy jsem zhlédla všechny, ale bylo to většinou jedno velké zklamání. První dva se ještě drželi podle předlohy knížky, ne že bych je měla ráda, mám prostě radši knížku, ale byli fajn, ale pak to šlo dost z kopce. Hlavně u posledních tří, resp. čtyř. Samozřejmě že film nemůže být přesnou kopií knížky, ale co je moc, to je moc, vždyť ten film s tou knížkou má pomalu společnej jen ten název! Hlavně, že to rozdělili do dvou dílů, a nic tam pořádně neni. Akorát nespočetně scén, který vůbec nedávaj smysl, viz tancování Harryho a Hermiony. Prostě katastrofa. Kdybych mohla dát horší hodnocení než odpad, tak ho dám.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) odpad!

Jestli o pátym díle jsem si řikala, že je to hrůza, tak tohle?? Na to snad není slov.. Harry tam vypadá jak naprostej tupec, hlavně ve scéně s lektvarem štěstí Felix Felicis, kde to vypadá jako kdyby byl labilní, a je to natočený jako kdyby to mělo bejt snad vtipný. A scéna na začátku kdy letěl Harry s ostatními členy řádu do Doupětě? Určitě dává smysl, že lítali nízko okolo lodí, skrz mosty apod... No prostě nejhorší film dosud (spolu se sedmičkou).

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Jedinej českej seriál, kterej mi přijde fakt dobrej. Viděla jsem díly několikrát, a stále neomrzí, humor skvělej a na výkony herců nemám žádnou námitku, i když někteří tady tvrdí, že to neni nic moc, mě to přijde super. Matonoha je podle mě dobrej herec, a postavu ztvárnil skvěle, to samé i Dejdar, a i mladej Matouš Ruml, hraje Lexu fakt dobře.

plakát

StarDance aneb když hvězdy tančí (2006) (pořad) 

Tanec mám strašně ráda, a i když jsem se na předešlé řady nekoukala, až teď s osmou řadou jsem začala, tak mě to hodně baví, a přijde mi to jako velmi zábavný a velmi povedený pořad. Jeden z mála českých abych řekla pravdu :) Xfactor nebo Československo má talent mi přijde o hodně tříd níž. Nicméně mi přijde dost smutné, že většina hodnotících lidí tady vůbec ráda tanec nemá, odsuzuje vůbec koukání na něj a proto dávají špatné hodnocení. To je stejné jako kdybych já hodnotila fotbal, hokej, a různě takovéhle ''hodadiny'' podle mě odpadem, jen proto, že mě to absolutně nebere.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

Teď už se na to nemůžu dívat, vůbec.. nevim jestli když to začínalo tak ty díly byli lepší (nejsem o tom tolik přesvědčená), ale když mi bylo tak 12-13, tak jsem to docela hltala (jo, asi to bylo tim věkem). Ty postavy se tam tolik změnily, že nevim která bije, když to zapnu, takže je to hodně velká nuda.

plakát

Joey (2004) (seriál) 

No.. pustila jsem si to jen proto, že zbožňuju Přátelé a jednou jsem chtěla vidět, jaký je vlastně ten seriál Joey. Musím říct, že nic moc. Joey je furt stejný, ale samotná jediná postava nedokáže vytvořit seriál. Ostatní postavy nejsou extra vtipní ani sympatičtí, neřekla bych, že ani scénáristé/spisovatelé byli nějak úspěšní v psaní zábavných episod, takže je to krom výjimečnýho zasmání víceméně nuda.