Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (891)

plakát

...a bude hůř (2007) 

Autentický způsob natočení, neznámí herci (víceméně), dobová hudba a jednoduchej, ale pěknej děj. Film měl tu správnou atmosféru, kterou se nepodaří navodit kdejakýmu borcovi z USA a ten správnej look undergroundu té doby. Palec nahoru.

plakát

Adamova jablka (2005) 

A tak se nám Ivánek a Adámek zpárovali. Klucí jako bucí. Každopádně dost jinej film, než na který jsem zvyklý z dánské produkce, ale už obsazení Ulrika Thomsena a Madse Mikkelsena zaručuje nadstandartní filmový zážitek. Co se týče samotného filmu, tak ten se musí teprve vstřebat a pak se uvidí. Film z pěkného prosředí a se zajímavým námětem, kvalitním hereckým obsazením a pěknými výkony. To vše zde je ale nejspíš sem to uplně nepobral. Uvidíme příště. Prozatím tři puntíky. Další zhlédnutí bude nutné.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Budoucí díly jsou na tom o něco lépe, ale i tak veselá podívaná plná akce a napětí.

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

Moje první zkušenost s Cimmrmanem. A musím říct, že příjemná

plakát

Alone I Play (2007) (koncert) 

Tak trochu jinak pojaté písně a rarity od korn a Jonathana. Má to nápad a akustický koncert korn, tomu nehrabe ani na koule... Skvělý hudební zážitek, se spoustou hostů, jenž svým nástrojům vládnou jak Ron Jeremy svýmu péru...

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Jak tak koukám tak Frantíci jsou mi ale pošahaný:) Ale i přes to dokázali natočit opravdu velmi silný a kvalitní snímek. A abych pravdu řekl, k Amélii sem přistupoval opravdu skepticky a jen těžko sem si dokázal představit, že ve mě film vyvolá tolik pocitů a navodí takovou příjemnou pozitivní náladu. Snímek o dívce, která se stará o spoustu lidí kolem sebe, o dívce která chce pomáhat a které skoro nezbývá čas na svůj vlastní život. . Opravdu, klobouk dolů. Ato nezmiňuji hudbu a ani herecký výkon Amélie. To je samozřejmost.

plakát

American Horror Story - Asylum (2012) (série) 

O stupínek lepší a zajímavější než první série. Výkony víceméně stejné, takže dobrý. Trochu větší prostor doktorovi a byl bych šťastnější.. Ale super zábava.

plakát

American Horror Story - Coven (2013) (série) 

Nejslabší ze série, ale přes to se na to pěkně kouká a Jessica zase vede. Ona tomu dává ten správnej nádech..