Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (568)

plakát

A co Bob? (1991) 

Tenhle film prostě miluju a jak napsal Tom Hardy: jedna z komedií u kterých se až třískám smíchy. To je přesný. Murray a Dreyfuss jsou naprosto výborní. Velmi příjemný film který mi vždy udělá dobře.

plakát

Agent v sukni (2000) odpad!

Další americká trapná komedie

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Postavy v britských sitcomech většinou nejsou normální a tenhle rozhodně není vyjímka :) Po Black Books další skvělí sitcom, ikdyž Black Books mám přece jen o něco radši. 30.7.2010 - Po prvních čtyřech dílech čtvrté série, jsem trochu zklamaný. Jakoby už tvůrci neměli z čeho ždímat fóry :(

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Ta kouzelná znělka mě provázela dětstvím a i poletech to kouzlo nevyprchalo. Seriál je to úžasnej, záhada a napětí jsou mojí krevní skupinou.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Ufouny už jsme v jednom akta x filmu viděli tak proč nezabrousit s Mulderem a Scullyovou někam jinam. Já osobně jsem byl spokojen. Atmosféra filmu byla na můj vkus správně skličující a držela mě ve střehu do samého konce. Hudba v pozadí krásně doplňuje děj. Také oba hrdinové vypadají že by mohli klidně ještě nějakej ten případ vyřešit. Spokojenost po všech stránkách.

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Něco jako Lost

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Velmi příjemná, barevná, rodinná, fantasy pohádka pro celou rodinu, se skvělými efekty a hůmorem. Nejvýraznější a nejzábavnější Johnny Depp a Helena Bonham Carter.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Skvělá hudba Yanna Tiersena, skvělá Audrey Tautou, skvělá až magická barevnost filmu, rychlí spád a nápady dělají tenhle film nezapomenutelným romantickým unikátem který musí zlomit srdce i tomu největšímu bezcitovy na zemi :)