Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Labyrint lží (2008) 

Na Scotta, slabotta :-D ne ale vazne, prakticky kazda rada 24 byla lepsi, akcnejsi, dramatictejsi a vlasne i chytrejsi nez tohle.

plakát

Leon (1994) 

Vynikající Gary Oldman a taky hodně dobrá Natalia Portman!

plakát

Lesní duch (1981) 

Nic moc. Efekty dnes bohužel už k smíchu, jako i chování většiny postav, celkově předvídatelný. Tohle prostě s časem neobstálo natož neuzrálo, jako třeba Termík, Predátor Souboj titánů a jiný laskominý osmdesátek.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Až na ten dost nelogickej závěr to byl docela prima film. Nesympatický herce hrající hlavního hrdinu a to děcko naštěstí dobře vyvažuje Bruce, takže se na to dá dobře koukat a má to i celkem spád. Závěr se ale fakt dal udělat daleko líp.

plakát

Lov (2020) 

Dokonalost, zdejší hodnocení někdy fakt nechápu, hlavně že žebříčky vede vyjebanej Darabont.

plakát

Lovec hlav (1976) 

Opet vynikajici Kremr! V probud se spione prevalcoval Venturu, tady Belmonda, docela mu posledni dobou prichazim hodne na chut. Jinak pekna muzika s chytlavym ustrednim motivem pekne dotvarejicim atmosferu.

plakát

Lovec jelenů (1978) 

Lepší než již tak vynikající Četa, s Apokalypsou bych nesrovnával, oba filmy jsou vyjímečné a každý je o něčem jiném. Nicméně kdyby Lovec jelenů neměl tak dlouhý prolog, byl by ze všech nejlepší. Díky nesmyslné stopáži ale film odradí hrozně moc lidí, a to si výkony (jedny z nejlepších v dějinách filmu) Walkena a De Nira vůbec nezaslouží. Jeden z nej filmů, co jsem kdy viděl.

plakát

MacGyver (1985) (seriál) 

80s klasika! Na základce jsme to s kámošem děsně žrali a našeho chudáka učitele fyziky jsme ničili neustálejma dotazama typu - "Fakt když budem hodně třískat železnou tyčí o hydrant, uděláme z ní magnet a přitáhnem si z kanálu stříkačku s protijedem???":-D tu-tu-tuuuu, tu-du-tuuuu, už ta znělka je boží!:-)

plakát

Mad Season: Live at the Moore (1995) (koncert) 

Jeden z nejlepších koncertů, co Seattle zažil. Superskupina z největších feťáků ve městě, toho času členů Alice in Chains, Pearl Jam a Screaming Trees, v rauši vyplodila výborný songy a Layne je ve vrcholný formě dokázal odzpívat. Povinnost vidět pro každého grungera.