Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Wallander (2008) (seriál) 

Všichni už tu výkon Branagha víceméně kvalitně popsali, takže já bych jen vyzdvihl naprosto úžasnou pochmurnou atmosféru srovnatelnou s málokterejma detektivkama, skvěle vybranou hudbu, zvlášt tu, co začíná hrát těsně před koncem epizody a úvodní titulkovou samozřejmě taky, dostane vás okamžitě do tý nálady. Jo a Kurtovo vyzvánění. Nějak se mi ta sekvence klesajících tónů zaryla hluboko do paměti, stejně jako ta povalená flaška od vína, nad kterou ho to vyzvánění dycky vzbudí.

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

"Dnešní palec bych chtěla dát člověku, kterému jsem otevřela své srdce, a on mě moc zklamal. Jsi to ty, El Ňíňo." :-D Já prostě jakože nevim, ale tyjo tohle je prostě geniální věc, tyhlety palcovačky, výzva a duel. Málokde se takhle pobavim u vylízanosti největší spodiny republiky, posbíraný někde v lepším případě na pracáku, v horším někde po léčebnách... snad jen ještě u Událostí komentářů, když je tam Mareček Benda, Polčák nebo Langšádlová.

plakát

Kurz sebeovládání (2012) (seriál) 

Charlie pořád baví, a to hodně. První řada sice nebyla tak dobrá a rozjíždělo se to docela pomalu, ale druhá už je supr a stalo se z toho plnohodnotný pokračovaní Dva a půl chlapa. Tu zbytečnost s Kačerem ignorujte.

plakát

Haló, haló! (1982) (seriál) 

Geniální záležitost. V podstatě všechny postavy jsou naprosto vyšperkovaně perfektní. Kdo má rád anglickej humor, nešlápne vedle, ba právě naopak, vyhraje bingo!

plakát

Spaced (1999) (seriál) 

Do top10 se to sice nevejde, ale je to solidní, velice solidní. A Nick Frost je tu naprosto boží.

plakát

Kráska dne (1967) 

Ten obličejík! A ty vlasy! O tom by složil písničku nejeden Ledecký. Taky bych se nechal sešvihat. Nad myšlenkou filmu jsem moc nehloubal, na to to dávaj moc pozdě a po jídle, jen jsem se tedy kochal a dávám pěťuli! Podobně oku lahodící film jako starý filmy s Faye.

plakát

Co takhle svatba, princi? (1986) (TV film) 

Tyhle písničky duetujeme se ségrou už pěknou řádku let, vynikající písničková pohádka.

plakát

Uprchlík (1993) 

Neobyčejně zábavnej film, jak tu někdo píše, člověk to může vidět mockrát a pokaždý ho to strhne a donutí dokoukat. I teď v 1 ráno po Jurským parku a Četě. Tommy Lee Jones ve svý nejlepší roli.

plakát

Četa (1986) 

Hereckej koncert Toma Berengera a Willema Dafoe (nicméně herci ve vedlejších rolích se taky překonávaj). A taky koncert Olivera Stona, skvěle natočený, má to spád, pořád se něco děje a člověk je vtaženej tou atmosférou. Titulní melodie je ikonická. Scéna s vypleněním vesnice nezapomenutelná. Ale s 2 nejlepšími filmy o Vietnamu raději nesrovnávat. Ty jsou přecijen o pár levelů výše.