Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Stoupenci zla (2013) (seriál) odpad!

Zatím po 3 dílech jedna hvězda za Bacona, kterej je tady sice taky děsně marnej, ale mám ho rád a na úplnej odpad to neni. Jinak je to ale zatim zklamání roku. Edit po 5. díle - spletl jsem se, odpad to bohužel skutečně je. Zhovadilost roku. I ta Die Hard 5 je lepší. EDIT PART 2: KevSpa mi půjčila její magazín "Základy psychologie pro ženy" a lecos začlo dávat smysl. Hlavně to, proč je to takovej úlet :-D

plakát

The Bridge (2013) (seriál) 

Solidní detektivka se zajímavejma hercema, a tim vůbec nemyslím jen ty 2 hlavní, snad úchvatnější MILFka než Diane je ta mexičanka, co zdědí ranč, dále je tam vynikající zpočátku nesympatický novinář, dále týpek, co pomáhá ženskejm, kterej je tak divnej, až je vlastně nejvíc v pohodě, a když se na samottnej závěr nechá oholit, tak jak kdyby z prdele vypad Jirkovi Hrzánovi. Záporáci a záporačky taky solidní. No prostě zajímavejma vedlejšíma postavama nabitej seriál, kterej v tomhle Killingu nakopal prdel, v atmosféře a dvojičce hlavních detektivů ovšem už tolik ne... i tak ale solidních 5 hvězdiček od fanouška tohodle typu serialů.

plakát

The Class of 92 (2013) 

NESKUTEČNÝ! Z člověka to ždíme emoce, zas je rok 99 a člověk fandí Becksovi, ať udělá něco velkýho a zapomene se na tu červenou. A on v nastavenym čase finále ligy mistrů zařídí ne jeden, ale rovnou 2 góly. A to proti Němcům! Nej fotbalovej zážitek evr, takže osud tohoto dokumentu byl předem jasnej :-) Hosti jako Cantona a MAni fajn, Zidana jsem moc nepobral, co měl s United kdy společnýho... to tam rači měli dát Poboráka, možná největší technickej talent 90s, kterej se ale prostě přes tuhle generaci na trávník slavnýho Divadla snů nedostal... Muzika a atmoška supr. Jeden z nej dokumentů o fotbale, pokud ne ten nejlepši. Nej hlášky: "Sprintoval sem za Giggsym, volám na něj UJ JDUUU GIGGSY, ale furt byl dál a dál a vzdaloval se mi:-(" (Phil Neville a Giggsovo legendární sólo proti Arsenalu), "Všichni sme byli děti Tečrový, ale já tý svini vděčim za jedno, samozřejmě sem po škole byl bez práce, tak sem se aspoň naučil na kytaru." (Mani, The Stone Roses), "Bylo to... jako já mám děti... a sem ženatej... ale tohle byl největši moment, co jsem zažil." (Phil Neville o finále LM99)

plakát

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana (2013) (pořad) 

Skutečně to nic moc neřeklo a docela mě to zklamalo. Nicméně za ten úsměv na konci dávám jednu hvězdu, takle s takovym tim "jen počkejte, zmrdi" v podtextu se uměl naposled usmát snad jen legendární vykuk Džej Ár v Dallasu. Nicméně zaplaťpánbu, že sem se nemusel koukat na Švácu, jeho novoroční obhajoba Kalouska, to by bylo ještě daleko horší...

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

They are back! Zejména Van Damme. Sly se Stathamem to opět táhnou jako topinky a maso tataráku a Arnie, Bruce, Lundgren a Norris jsou jako to správný koření, který z toho dělá to pravý žrádlo. A Damme je ta plznička, která tam k tomu pěkně zasyčí a s kterou to chutná ještě daleko líp. Prostě je to jako když jste malý a rozbalujete dárky, protože jsou zrovna Vánoce... a jeden z nich se tak i menuje!

plakát

Hatfieldovi a McCoyovi (2012) (seriál) 

Boží, boží, boží věc! Tragédie šejkspírovskejch rozměrů! Spousta hodnejch a nevinejch lidí umře, neštˇastnejch lásek je tu taky pár, je tu jeden hodně hustej moment v druhym díle, před kterym jsem ještě věřil, že se to urovná, chlapi si podaj ruce, dětičky se vezmou, ale pak přijde několik výstřelů v lese a vy jen čumíte - voni to fakt udělali! Tak to je v prdeli! "TY MANIACI !!! Voni to celý smetou z povrchu zemskýho!" A přepadne vás smutek. Tak silnej to je film. Jinak o Kevčovi a jeho kovbojničení - jo, je cool jak nikdy - už bylo řečeno dost, tak já bych spíš vyzdvihl Toma Berengera. Neskutečnej výkon, jeden z nej, co jsem kdy viděl, jo, byl tu i lepší než v Četě. Paxton je tradičně otravnej, ve Vetřelcích to ještě bejvalo roztomilý, ale tady je prostě nesnesitelnej, doufal jsem, že umře hned v prvním dílu, no, co naděláme. Holky jsou tam docela pěkný. No prostě paráda. 100%.

plakát

Jedna mezi oči (2012) 

Slušný. Jen o něco málo horší než Koněčná a o něco lepší než Die Hard 5, když bych to srovnal s dalšíma starejma pákama. Scénáře všude vesměs debilní, takže to do hodnocení nebudu promítat, ale zábavný to je a vcelku slušně rychle to uteče. A nepůsobí to tak trapně jako ta gangsterka s Pittem, hrající si na Pulp fiction nebo co. Jen si nemůžu pomoct, ale Gibson mi pro tyhle role vendety v podsvětí sedne víc. Sly ať se drží toho kosení znepřátelených armád.

plakát

Kurz sebeovládání (2012) (seriál) 

Charlie pořád baví, a to hodně. První řada sice nebyla tak dobrá a rozjíždělo se to docela pomalu, ale druhá už je supr a stalo se z toho plnohodnotný pokračovaní Dva a půl chlapa. Tu zbytečnost s Kačerem ignorujte.