Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (28)

plakát

Hunger Games (2012) 

Neuvěřitelně dlouhá a snad ještě neuvěřitelněji průměrná scifárna. Zařadit kamkoliv love story nemusí být vždy ku prospěchu, nemluvě o tom, že by se film dal zkrátit klidně na 40 minut a divák by nic zásadního nepoznal.

plakát

Méďa (2012) 

Osobitý a částečně infantilní humor Setha MacFarlana tu zanechal hlubokou stopu a to je dobře. "Tohle mi ještě nikdy nikdo neřekl! ...Ne, protože měli plnou hubu p*** vaší ženy"

plakát

Zrůda (2003) 

Opravdu působivý film, který je navíc podle skutečné události. Víceméně příběh beznaděje a marného snažení.

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Je až neuvěřitelné že byl tenhle snímek natočen za totality. Rudolf Hrušínský, coby podivínský a flegmatický ředitel pražského krematoria postupně podléhá tlaku svého okolí v předválečném období a postupně je naprosto zaslepován nacistickou ideologií. Skvělý a mrazivý příběh doplněn neustále se opakujícími frázemi pana Kopfrkingla a zastřešen skvělými hereckými výkony. ...."A jejich duše se rozplynula v éteru"

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

Beze sporu jde o jeden z nejlepších hororových snímků. Anthony Hopkins hraje dnes již proslulou postavu doktora Lectera tak přesvědčivě, až z toho mrazí. Donutilo mě to podívat se i na ostatní snímky o Hannibalovi, které však už z daleka nejsou tak povedené.

plakát

Hooligans (2005) 

Já zas do bublin foukám a jsem příjemně překvapen, dobrá práce Frodo

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Snad se není ani třeba vyjadřovat ke kultovnosti tohohle filmu. Jeden z mých nejoblíbenějších, prostě srdeční záležitost.. Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh…

plakát

LOL (2012) 

Neuvěřitelná slátanina. Hvězdička za ústřední píseň

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Velmi povedený příběh o povrchnosti americké smetánky 20.let. Průběh mi přijde přirozený. Přirozenější,než kdyby skončil láskou na věky věků. O vyjímečnosti Leonarda DiCapria není nejmenších pochyb, Toby Maguire mu zdatně sekunduje. V obsazení mi není nikdo proti mysli, ale příběh je místy trochu přetažený, ale začátek a závěr je výborný. Líbí se mi také pár hlášek, které doufám že časem zkultovní. To je asi vše, old sports.

plakát

Avengers (2012) 

Klasický superhrdinský blockbuster.zápletka nic extra, ale na druhou stranu źádná katastrofa.v porovnání např. S Nolanovským temným rytířem slabý odvar.chápu že se to líbí malým dětem ale já to znovu vidět nechci.