Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (245)

plakát

Kocour v botách (2011) 

Trochu zoufalá snaha vytřískat ze Shrekovské franšízy další prachy. Kdyby si to moje děti vydupaly a musela bych na to jít do kina, vážně bych trpěla. Takhle jako kulisa s roztomilejma kreslenejma kočičkama, okey...

plakát

Třetí hvězda (2010) 

Film, který v podstatě táhne skvělá kamera a tentokrát až naivně jemná obličejová hra psychouše Cumberbatche. Minimalisticky pojatý vandr po britské krajině s tématem pomíjivosti zastrčeným v kapse.

plakát

Tajemství pohlaví (2006) (seriál) 

Spoiler alert. "Kdybych si měl vybrat mezi synem a soustruhem, vyberu si syna, ale bylo by to těžké rozhodnutí." Tak tahle hláška, rozhodla, že se na to podívám. A rozhodně to nebyla chyba. Jednu hvězdičku ale srážím za občas nedotaženou metodologii experimentů.

plakát

Čelisti (1975) 

Nemám ten film příliš ráda. Ačkoliv se nezapře notná dávka kvalitní filmařiny, není to můj šálek čaje a jeho dopad na celosvětovou žraločí populaci je katastrofální, protože jsou lidé moc blbí na to aby rozlišili fakta a fikci.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Pokud má čiré filmové štěstí nějakou podobu, tak je to záblesk kinematografu, který odpálí Grandhotel Budapešť. Hvězdná herecká plejáda oživuje do detailu překrásný snímek a činí z něj něco, co vás, ať máte sebeblbější den, obejme, nabídne vám dortíček a zašeptá: "To bude dobrý, uvidíš." P.S.: Detailistům to jednou nestačí. Kvůli všem těm drobnůstkám, které z filmu činí precizně broušený briliant, se vyplatí vidět ho minimálně dvakrát.

plakát

Šogun (1980) (seriál) 

V jednoduchosti je krása. Žádné trapné přehrávání, perfektní kostýmy, za které by vám dnešní japanofilové utrhli ruce až u ramene a skvělí herci.

plakát

Hrnečku, vař: Ainsleyho učebnice grilování (1997) (pořad) 

Na Ainsleym bylo úžasně vidět, jak strašně miluje dobrý žrádlo a jak miluje dělat psí kusy, aby z něj vykouzlil něco, kvůli čemu půjdete klidně ve tři ráno vybílit ledničku anebo líp, půjdete si rezervovat letenky, abyste místní specialitu mohli taky ochutnat.

plakát

47 róninů (2013) 

Ó Neo, zase jsi jednou chtěl být vyvolený a zase se ti připletla do cesty Asie. Až na to, že to s ní vlastně nemělo co dělat...

plakát

Železná lady (2011) 

Tolik jsem věřila, že uvidím kvalitní snímek s propracovanou psychologií této silné ženy. A zase ne!