Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (40)

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Skvělé efekty, děj poměrně v klasickém ale dobrém stylu. Toto vše pokropte poměrně slušnou atmosférou a vznikne vám poměrně slušný film. Ačkoliv X-Men není můj hrnek kávy u tohoto filmu jsem se nenudil. Vyřízl si tedy 3/5 Hvězd.

plakát

Monstrum (2008) 

Cloverfield se stal jedním z mých nejoblíbenějších filmů s GIANT MONSTERS. Film má celkem dobrý děj líbí se mi že není známá příčina příchodu velkého monstra který začíná ničit vše co mu přijde pod ruku a způsob jakým je film natoč je vynikající, je zde použit dokonale způsob REC tedy pohled z kameramanovy kamery. 5/5 Gigantických hvězd.

plakát

Simpsonovi: Maggie zasahuje (2012) 

Příjemný krátkometrážní film který dokáže uspokojit nějakou tu choutku a chtíč po šťastném konci. 4 Hvězdy.

plakát

Sinister (2012) 

Pro mně naprosto geniální snímek!!!! 5/5 Namalovaných hvězdiček.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Film se mi velice líbil a ne jenom to, nemohu si vzpomenout kdy sem se naposledy tak moc zasmál. Je zde ale důraz na to jaká věková skupina poněvadž je poměrně dost scén plný erotiky a vulgarismu násilí a nevhodné scény nevyjímaje. Pominu-li tyto fakty je tento film prostě v mých očích jeden z nejlepších komediálních filmů. Duchařinky si vyslouží 5 hvězd.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Film mě velice překvapil, po 6 minutách začala akce což sem viděl nikde nebo téměř nikde. Film nemá snad téměř žádná klidná místa neustále je zde akce která de ruku v ruce s opravdu dobře vypracovaným dějem. Nemůžu a ani bych nechtěl na tomto snímku hledat žádná negativa pro mě jeden z nejlepších ne-li nejlepší zombie film všech dob. Brad Pitt skutečně odvedl dobrou práci při hraní hlavního hrdiny, jeho herecký výkon je opět vynikající. Hudba od Marca Beltramiho se mi velice líbila a pro film byla 100% trefa do černého. Tento film si ode mne vyhryzal a nejen díky svým zombiekům 5 hvězd.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Film mě celkem pobavil a i donutil k většímu zamyšlení, jedná se podle mě o kvalitně zpracované filmové dílo které podle mne nemůže citlivého člověka urazit a upřímně to ani u tohoto snímku nejde. Vyděl sem v kině dávám 4 hvězdy Gatsby.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Děj se mi líbil, po delším zvážení mohu říct v klidu že 2 je také dobrá a bavila mě, dávám 5 hvězd z ironu.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Iron Man mě vždycky bavil, místy jsem měl obavy z třetího pokračování a hlavně na návaznost s dějem po Avengers. Neuvěřil sem svým očím, opět krásné dějové zápletky včetně velkých převratů a slovních hříček které nejenom bavily a dost mě rozesmály. Iron Man 3 si zaslouží 5 Iron Stars nechť toto mé hodnocení.