Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor
  • Komedie

Recenze (14)

plakát

Moje učitelka chobotnice (2020) 

Tento dokument je něco tak neskutečně fascinujícího, úžasného a nevím co ještě všechno za slova bych tu musel napsat abych to vyjádřil. Tak precizní filmařina, a tak do hloubky pro každého člověka k zamyšlení , že je to až neuvěřitelné. O to víc člověka mrzí, že všechno tak krásné a obyčejné, a to nač je smysl bytí každého z nás zničí pouze a jen člověk, a proto by každý z nás měl naší neuvěřitelnou planetu chránit a chovat se k ní ohleduplně. Rve mě srdce když vidím jak kácí pralesy, a ničí vše jen kvůli mamonu. Měl by si to každý uvědomit, než bude pozdě pro všechny z nás.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Tak nějak jsem neměl v neděli co dělat, v kině byla akce tak jsem se rozhodl že půjdu na nový díl rychle a zběsile,aniž bych měl nějaké velké očekávání, a ono ejhle musím říct, že mě to opravdu překvapilo.Sice u toho člověk nesmí nějak dumat nad tím, že hlavní postavy jsou asi nesmrtelné, a zákony fyziky nejsou, ale pokud hledá někdo akční film nabitý od začátku do konce, potom je tento film super volbou.Za mě nejlepší akční film, co jsem viděl za poslední dobu.

plakát

Pod Jezevčí skálou (1978) 

U mě je tento film klenotem české kinematografie.Herecké obsazení,pěkná příroda,ta obyčejnost... Ať mě někdo vysvětlí to, že dřív neměli techniku, nepotřebovali triky a dokázali udělat film, který neomrzí ani po tolika letech, a teď v současné době, cokoliv natočí, ať už se jedná o Babovřesky, a tak bych mohl pokračovat do nekonečna,se na to jednou kouknu, někdy to ani nevydržím ,a už si to nikdy nepustím.A Tomáše Holého je neskutečná škoda, i když se rozhodl opustit hereckou kariéru.

plakát

Lesní duch (1981) odpad!

No nevím..Když kouknu na komentáře, vidím skoro samou chválu.Ale nemůžu si pomoct, ale od začátku nuda,možná kdysi dávno nic jinýho nebylo, ale herecký výkony, a děj..No pro mě jednoznačně hůrza...

plakát

S kuchařem kolem světa (2007) (seriál) 

Oddychový pořad s příjemným Francouzem, který mě vždy rozladí chuťové pohárky,nehledě na cestování po krásných koutech naší země.U mě jednoznačně 5*

plakát

Tři bratři (2014) 

No nevím čím to je , ale v poslední době prostě skoro všechny České výtvory stojí za starou bačkoru.Ani sem to nedokoukal ,protože mě to od začátku nudilo.Děj žádný, písničky s trapnými texty ...Moderní pohádky prostě nemám rád.Sčerty nejsou žerty u mě zůstavájí mezi top pohádkami.Jedna hvězda je za tu přírodu a to je asi tak celý.Za toto dát peníze v kině by byly vyhozený peníze.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Tři roky utekly jako voda a poslední díl Hobita na který jsem se celý rok těšil, je za námi.Ale díky panu P. Jacksonovi si to pustíme třeba jednou, dvakrát, třikrát, za 20 let a řekneme si , že někdo natočil něco , na co se nezapomene po mnoho generací.A pořád přemýšlím který díl byl nejlepší.Když si to tak vezmu, tak v každém dílu se mi líbilo něco.Děkujeme...

plakát

47 róninů (2013) 

Špatné to nebylo, ale mohlo to být lepší.Do ukázek vystříhali, jak je již zvykem ty nejlepší pasáže ale tak v rámci možností se to dalo.

plakát

Labyrint (2012) 

Ten konec sem opravdu nepochopil.Půlka filmu ušla ale pak to přestalo celý dávat smysl.Škoda , asi se nikdy nedočkám kvalitního filmu.Ty časy jsou pryč co se točilo dobře.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) odpad!

Čekal jsem, že to bude hrůza stejně jako Babovřesky, u kterých sem si říkal ,že horší už ani nejde.Ale asi jsem se mýlil.Toto že byla komedie?Jak je možný, že dřív se natočilo tolik dobrých komedií a filmů, a nebylo potřeba ani moderní techniku a ted je to jeden odpad za druhým.Lidi vykašlete se na to a radši netočte nic, protože to bylo spíš k breku než k zasmání.Chtěl bych tu napsat něco kladnýho.Ale ono není co...No kurva..