Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

The Man from Earth: Holocene (2017) 

Pokud čtete než jste viděli film pokračujte ve čtení: Nedívejte se na něj. Nechte si v mysli jen první díl, opravdu v tomto filmu není o co stát. Opravdu prosím, nedívejte se na něj. A zde číst přestaňte. Zde pro ty, kteří film již viděli: Měli to nechat jak to bylo. Když už měli potřebu natočit druhý díl tak měli natočit nějaký sestřih z jeho minulosti. Jeho narozením, kdy byl Ježíš a jeho postup měnění identit atp. Neměli pokračovat do budoucnosti a už vůbec ne ten absurdní konec rozhovor s FBI a Arthurem, v tu chvíli jsme si akorát řekl, že tento film vytěsním ze své mysli jako by se vůbec nestal nebo, že je to absolutně jiný film nesouvisející s tím mistrovským dílem z roku 2007.

plakát

Psí poslání (2017) 

Kdo dá méně než hvězd, asi nikdy neměl psa. Nebo se na to díval s tím, že čekal více, díval se, se špatnou náladou, dostala se k němu špatná reklama, nebo prostě nemá srdce. Upřímě je mi líto těch co se na to dívali nějak špatně.

plakát

Příchozí (2016) 

Amy nemám moc rád, ale v tomhle filmu mě velice a mile překvapila. Po zhlédnutí filmu jsem si jen opakoval "WTF?" dal jsem si pár chvil abych to pobral a pochopil a WOW. Fanoušky mimozemských stříleček zklamu, válku mezi lidmy a mimozemšťany s laserovými pistolemi tu neuvidíte. Ale za to skvělá promyšlená podívaná o snaze příjit na to jak se s mimozemšťany domluvit stejnou řečí, a poté se konečně dostat k otázce: ,,Co tu ku*va chcete?". Tento film svým slovníkem nejspíš dostatečně nevynachválim, ale můžu jen doporučit, a názor si udělejte sami.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

!Spoilery! (možná se na filmy už nebude chtít podívat). Je celkem škoda, že se snad nikdy nedrží příběhu ve hře, když film podle toho natáčí. Jiný příběh než ve hře, jiné postavy než ve hře, a co je (podle mě tedy) nejhorší, jiný animus. Vždyť animus je vlastně přístroj, ve kterém prožíváte život svých předků jako lucidní sen, a pak místo luxusního lehátka, je to obrovské cosi, to mě zklamalo nejvíce. Film se více odehrává mimo animus než v něm. Příběh o ničem. Od poloviny filmu mi to připadalo spíše jako upoutávka na druhý díl. Čekal jsem na film dlouho, a když film oznámili byl jsem nadšenej, protože hru jsem si neskutečně užil všechny díly. Podívejte se na trailer a máte v něm ty nejlepší scény a navíc vám to ušetří čas, než se dívat na celý film. Možná, že kdyby to produkovala Sony dopadlo by to jinak. A zkráceně, jsem z filmu zklamaný.

plakát

Čapí dobrodružství (2016) 

,,... To je tak nepředvídatelný!". Jak je tu několikrát psáno, film pro děti, u kterého opravdu nezapoměli na dospělé publikum. Osobně jsem se nudil asi tak první 3 minuty. Pak už to jede a vy s tím. Váhal jsem jestli se na film podívat nebo ne, a byla chyba, že jsem to neviděl už dříve. Dlouho jsem se u animáku tak nezasmál. A vlci byli prostě skvělý.

plakát

Americký zločin (2007) 

Catherine Keener to zahrála tak dobře, že ji nenávidím. Film podle skutečné události, která nemá v lidských vztazích obdoby, je to něco neskutečného co člověk dokáže udělat druhému. Film sice nevystihuje tyranii takovou jaká je, a chvilkama mi přišlo, že autoři chtějí diváka ušetřit té atmosféry, ale co už.

plakát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

Jako malý jsem se každého dílu bál, ale i tak jsem se díval dál i přes zákaz rodičů. Seriál si mě získal se vším všudy. 5 hvězd, nemohu jinak.

plakát

Město 44 (2014) 

Tak, krutost války, emoce, atmosféru a hloupost lidí při panice to ukazuje dobře. Celkový film, s hereckým výkonem, efekty, zvuky, příběhem atd.. 5 hvězd. Za tu blbost, s tím neskutečně ''romantickým'' polibkem, kde se kulky stáčejí jako z Wanted, a některé skladby co se mně osobně do nějakých scén nehodily 4 hvězdy, chtěl jsem dát 3, ale to že je film dobře zpracovaný i na Poláky jsem nechal alespoň ty 4. Ale abych to vzal vcelku dohromady, na to že si Poláci vzali do rukou tohle, můžu říct jen dobrá práce (až na Wanted scénu, za tu bych fackoval. Osobně si myslím, že tím tu romantickou scénu nevylepšili, ale film jsem díky tomu přestal brát tak moc vážně).

plakát

Zkouška (2009) 

Skupina lidí dostane na pohovor otázku, na kterou mají odpovědět, nesmí nijak poškodit papír, na kterém otázka ale není jen číslo uchazeče o práci. Společně s divákem mají na tuto otázku přijít za 80 minut. "Žral" jsem každou minutu filmu a snažil jsem se na to přijít, film vám napovídá, ale stejně vám to nedocvakne. Pokud máte rádi filmy, u kterých musíte myslet, můžu jen doporučit. Každý herec svou roli zahrál nejhůře za chvalitebnou, ale film za to stojí. Miluju filmy u kterých je divák postaven do role a má řešit hádanku i s postavami. Pokud o takových filmech víte, napište mi je do zpráv, děkuji.

plakát

60 sekund (2000) 

Nevím co všichni proti tomuto filmu mají. U tohohle filmu se zrodila moje láska k autům, a té muzice, z které se nejde přeposlouchat, jako písnička z intra nebo "Low-ri-der drives a little slower". Moderní rychlá auta, muscle káry, herecké obsazení, každý kousek muziky přesně kde má být. Všechno vynikající. Neznám nikoho kdo film viděl a neříkal místo Shelby GT500 - Eleanor. Dal bych i sto hvězd ze sta, kdyby to bylo možné. A pokud jste film neviděli, tak musíte vidět.