Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 1

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od filmu Obr Dobr jsem se bavil od začátku až do konce,Tulip a Junior tvoří klasickou dvojici plnou protikladů,což je už čisté klišé,ale v tomto snímku to na mě fungovalo výborně.Tvůrci navíc zapracovali do děje pár skvělých nápadů,takže jsem si mohl mimo jiné užít vlčí transformace a tichý boj s tučňáky,ale celou dobu jsem měl silné obavy ze závěrečného hlubokého a mazlavého patosu,který se k mému překvapení nekonal,namísto toho jsem odhalil,že je Tulip buď irského nebo skotského původu.Jednou z mála věcí,které se mi na filmu nelíbily,je úplně zbytečná postava holuba,jež má zřejmě nahradit prvoplánové uklouznutí na banánové slupce,zásah šlehačkovým dortem do obličeje,Jar Jar Bingse apod. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Animovaná pohádková komedie "Čapí dobrodružství" je barevná taškařice, která postrádá hlavu a patu.. Asi jediné, co mě z celého filmu oslovilo byla vydařená animace.. Kostra příběhu je nestabilní, tempo afektované, některé scény vymyšleny po požití návykových látek (např. vlci).. Děti to asi bavit může, ale opravdu porozumí Ti, kdo už vědí, jak se děti dělají.. Pozitivní je kratší stopáž než je v dnešní době zvykem.. ;-) ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ptákovina; doslova a do písmene. Ovšem zábavná a v našlapaném tempu, kdy se divák zahrne tolika humory, gagy, ujetostmi a nápady, že nemá čas si ani přebrat, které jsou dobré a které do počtu. Výhrou je, že se tvůrcům daří balancovat na hraně zábavy, která baví nejmenší děcka, ale nezapomíná na jejich letitější kinodoprovod. A to většinou ruku v ruce a ne „teď gag pro dospělé a teď nějaká eskapáda pro mrňata“. Typicky „satirické“ scény na rodičovstvo, zaneprázdněnost či korporátní kariéru, u kterých však nějaké zviřátko háže grimasy či někam padá. Pochechtávají se ve výsledku děti i rodiče. Navíc díky epizodám ze života kluka „co chtěl ninja brášku na hraní“ to má i emocionální dopad, který by jeden u takové groteskové taškařice bez děje, co staví na sletu nikdy nekončících eskapád, vlastně ani nečekal. Rodičovskou kinopovinnost s ratolestmi navíc nekazí ani dabing (je zdařilý) ani překlad, se kterým si evidentně někdo pohrál (synměstnanec!). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nějak vysoká očekávání, ale líbí se mi, co jsem nakonec dostal. Tohle je velmi dobrý animák s podařenou animací, který ale více sází na příběh a na humor. Příběh je originální, ale humor, ten to táhne. Chvílemi je film skutečně k popukání. V některých chvílích se mi skutečně podařilo vybouchnout smíchy. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Prelietavá demoverzia Hotel Transylvania prevažne so slabšie našľahaným dejovým súkolím, ale stále v pohode zábavným poňatým, ktorému sa nevyhýbajú účinné vtipy a iné, vysoko úsmevné, vsuvky. Všetky pochvalné prvky striedajú menej záživné pasáže. Cítiť z nich pachuť tlaku na pílu a absolútne nulové účinky v diváckych očakávaniach. V širokospektrálnom ponímaní za rok 2016 sú Storks v animovanom priemysle tá lepšie odprezentovaná strana mince. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama