Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (91)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Úžasný britský sitcom, který pobaví opravdu každého. Všechny čtyři řady jsou opravdu luxusní, přičemž se tu najde občas i nějaký slabší díl, což ale ničemu nevadí, protože jich je velice málo. Pro milovníky britského humoru můžu jenom doporučit. Oba 2 herci Rychard Aoyade a Chris O'Dowd hrají své role velice dobře a spolu s Katherine Parkinson tvoří skvělou trojici. Některé scény jsou opravdu nezapomenutelné a snad bych ještě dodal, že to je jeden z těch sitcomů, na který se můžete dívat pořád dokola a pořád se u toho budete bavit.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Šest různých příběhů, které se navzájem prolínají a pomalu, ale jistě se vám dostávají pod kůži. Je to opravdu, jako byste se dívali na několik filmů zároveň, které jsou hned z několika žánrů - komedie, sci-fi, akční anebo romantický. Scénář - precizně propracovaný. Atmosféra - vskutku vynikající. Hudba - opravdu úžasná a hezká, dobrá k poslechu i po skončení filmu. Skvělé herecké obsazení, Tom Hanks opět nezklamal a zahrál hned několik rolí, jak se od něj očekává. Dále ještě z herců bych chtěl ocenit výkon herečky Halle Berry. Film mě zaujal hlavně tím, jak podal jednotlivé příběhy a osudy lidí a svou propojeností jednotlivých příběhů z hlediska času a místa.

plakát

Auta (2006) 

Další povedený animovaný film od Pixarů, u kterého jsem se ani na chvilku nepřestal bavit. Dostatečná dávka humoru a postupně vznikajicí přátelství mezi Bleskem a Burákem mě zaujala. I přes to, že je tento film určený spíše pro děti se snahou o moralizování, tak stojí za shlédnutí.

plakát

Avengers (2012) 

Prvotřídní film, který ukazuje, že tým superhrdinů je lepší, než jeden superhrdina. Joss Whedon odvedl skvělou práci, protože se mu podařilo natočit skvělý akční trhák, který je obohacen humorem i parádními dialogy mezi jednotlivými superhrdiny. Řekl bych, že tento film má opravdu všechno - od vynikajícího scénáře po úžasné počítačové animace. Do půlky filmu sice moc akce vidět nejde, ale závěrečná bitva proti Lokimu a jeho armádě vše vynahrazuje. Z mého pohledu nemůžu dát nic jiného, než plné hodnocení.

plakát

Big Brother (2005) (pořad) odpad!

Velkého bratra jsem sledoval opravdu pravidelně a bohužel musím připustit, že mi to za to nestálo, stejně tak, jako u vyvolených.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Vzhledem k tomu, že jsem fanoušek Britského humoru, tak se mi tento seriál celkově líbil. Musím ale bohužel říct, že občas to bylo takové neslané a nemastné, dokonce i místy vulgární. Nejlepší byla asi první řada, druhá ještě taky stála za to, ale ve třetí už to docela upadalo a nezdálo se mi to být ani tolik vtipné. Z těchto důvodů dávám jenom 4 hvězdy.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Suprová oddechová americká komedie, u které se člověk pobaví. Steve Carell hraje svou roli velice dobře stejně tak, jak ostatní herci. Do půlky filmu je to sice takové statické, ale potom se to rozjede takovým způsobem, že vás ten film vtáhne a nepustí vás ze židle až do konce. Takže shrnutí - moc pěkný a zábavný film. „I will never stop trying because when you find the one you never give up.“

plakát

Buřtcajk (2012) (pořad) 

Bohužel musím konstatovat, že pořad Buřtcajk je pouze slabý odvar humoru, který umí Zdeněk Izer předvést... kde jsou ty časy, když dávali v televizi např. pípšoubazar. 1 hvězdička, ale to pouzte za to, že mám Izera docela rád a že vím, že opravdu umí předvést víc, např. policejní akademie od Izera - ta byla parádní, můžu doporučit každému :-D. PS: Šárka Vaňková je sice dobrá zpěvačka, ale opravdu hrozná bavička a k Izerovi mě prostě nějak nesedí.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Velice pěkný a sympatický seriál. První série - 100%. Přestože některé díly byly slabší, tak musím dát plné hodnocení a to hnedka z několika důvodů. Postavy v seriálu jsou dokonale propracované. Jejich spojitost mezi oběma světy je úžasná. Dalo by se dokonce říct, že celý seriál jsou takové puzzle a každým dílem seriálu jsou postupně skládány dohromady jednotlivé střípky, které do sebe přesně zapadají. Dále bych chtěl pochválit výkon všech herců, především výkon Lany Parrilly a Roberta Carlyla. Druhá série - zatím 95%. Musel jsem trošku ubrat na hodnocení, protože některé věci se mi zdáli už být prostě trošku ohrané, ale pořád ještě to má svou skvělou úroveň. Uvidíme, jak se to ještě vyvine. Když to celkově shrnu, tak je to pěkná pohádka pro dospělé, která stojí za shlédnutí. True love is the most powerfull magic in the world.