Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

K čertu s Patizónem - TOHLE je sexy upír! Tilda je tak odporná, až je fascinující. Hudba úchvatná, atmosféra hustá jako čerstvá dávka Rh negativní, prostě pecka.

plakát

Jméno (2012) 

Brilantní konverzačka s nenápadným rozjezdem. Snad dokonce o chlup lepší než Bůh masakru, neznámí (alespoň pro mě) herci udržovali věrohodné kouzlo všednosti a procházeli tak situacemi, které se opravdu mohou stát každému z nás.

plakát

Pěna dní (2013) 

Jak plyne život postav v první půlce příběhu na krásném sladkém obláčku, za čím dál jasnějšího svitu slunce a cvrkotu ptáků, tak se v té druhé řítí stejně nevyhnutelným způsobem do absolutní pr****. Brazil po francouzsku se vším všudy (a po páteři/mrazivý dálnice). Jean-Sol Partre potěšil.

plakát

Všichni říkají: Miluji tě (1996) 

Rozhodování mezi Edwardem Nortonem a Timem Rothem Drew opravdu nezávidím...Úžasně odpočinkové a pro mě bez chybičky.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Nebylo to bez chybičky, jistě, ale stejně nejdu pod 5*. Tarantino mě prostě baví a navíc nekriticky zbožňuju každý soundtrack k jeho filmům - tenhle není výjimkou. Tímhle se Charms nechá krmit rád - me gusta!

plakát

Fricasse (2003) 

Delikátní jednoHubka :-) Přeeesycenost!

plakát

Hanuman (1998) 

Čekala bych lepší skóre, mě Hanuman uchvátil. "Lidská" část příběhu samozřejmě nic moc, ale ty záběry indické přírody a mystérium okolo opičího boha...skvost.

plakát

Ztracená dovolená (2006) 

Na tenhle dokument jsem narazila (jak už to bývá) zcela náhodou při projíždění televizních kanálů. Od začátku do konce tak...fascinující. Naprostá banalita, nalezený kufr s nevyvolanými fotkami kohosi rozjel takřka detektivní pátrání, které v plné síle předvádí, že stokrát omleté "cesta je cíl" pořád platí. Pak mi název dokumentu vymizel z paměti a opět zcela náhodou se mi tady v žebříčku dostal do hledáčku, jak případné...

plakát

Uvnitř tančím (2004) 

Uvnitř tančím mi trochu připomnělo Pumpkina. Člověk, zdánlivě úplně odtržený od reality a společnosti kolem sebe, dělá s tím správným parťákem po boku neuvěřitelné pokroky. Jakkoli tvrdé a bolestné jsou rány, které život rozdává, stojí za to žít ho po svém. Nádherný příběh, nádherná podívaná, asi jsem se zamilovala...

plakát

Odpolední láska (1957) 

Možná až moc velká slaďárna, ale Audrey je láska na celý život, ach. Čardáš, cikáni, nejkrásnější možné kostýmy a role Arianina milujícího a tak úžasného tatínka...Merci, Mr. Flannagan. Bon Voyage.