Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (52)

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 8 (2024) (epizoda) 

Dal bych 4, ale postupně to klesalo a poslední díl tomu nasadili korunu. Všichni se tam začali chovat jak jelimani, u z posledních scén, kdy se tam belhal po chodbě, jsem musel vypnout zvuk, nechtěl jsem to vypnout úplně, protože jsem do poslední chvíle nevěřil, že to opravdu udělají. Nakonec jediná postava, co se mi celou dobu dost líbila, byl Řezníček. A to je co říct, protože se mi nikdy nelíbil a prakticky jsem ho v každé roli nesnášel-

plakát

Rodáci (1988) (seriál) 

Pamatuju si ještě básnický "komentář", když seriál proběhl poprvé a šířilo se to v kopiích mezi lidmi, končící veršem: Dvaadvacet dílů čekal jsem jak vůl, až hrdina Vitásek odhodí svou hůl :-) V současnosti jsem nenašel sílu to vidět komplet znova, stačil mi první díl. ... Jo, ještě si vzpomínám, jak tam Sklenčka pořád povídal "My staří bolšáni!" :-)

plakát

Vražedné stíny (2022) (TV film) 

Teda od komunistických filmů o prohnilosti buržoazie skoro k nerozeznání :-) To by se ještě dalo zvládnout, ale ta nelogičnost poslední čtvtiny, tedy ne.

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Vydržel jsem asi 15 minut, ale když se objevil Roden jako poslanec, tak to byla jasná známka braku a já to dál nevydržel.

plakát

Grand Prix (2022) 

Dal bych hvězdy 2, protže nesnáším filmy, kde jsou v hlavních rolích hovada a hajzlové, kteří si navíc myslí, že jsou nad ostatními a slušnej člověk to odnáší. Ale konec tu jednu hvězdu přidal. A kdyby mě většina postav neiritovala, tak by o bylo na 4.

plakát

Čárymáry s veverkou (1975) (seriál) 

Pro mě to byl děs, ale už jsem nikde neobjevil nějaký záznam, abych si to porovnal. Vzpomněl jsem si nato, protože jsem tu písničku zaslechl ve filmu Pátek není svátek.

plakát

Poručík Petr (1981) (seriál) 

Takovýhle seriály můžou být špatný, ale svý spůsobem zábavný. Ale tady to opravdu zabíjí Stropnický, který jakoby nevěděl, co má za text ve scénáři. A je to děs.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

Vůbec bych si toho nevšimnul, ale nějak jsem přepínal a zaslechl, že tam mluví o sousední ulici! No tak jsem se na to koukal a v pořadu bylo, kterého velko část vidím z okna, byl chlap, co doma drží nezeltilý holky a nutí je k prostituci! :-) Že tam jednou Vietnamka řvala na svýho manžela a házela při tom nádobí z okna, to jsem sám viděl, ale tohle mě taky pobavilo :-)

plakát

Krvavá nevěsta (2019) 

Jen parta blbců bez jakékoliv špetky inteligence, kompletně nuda. Ukončil jsem to tak 20 minut před koncem.