Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (19)

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Senzační scénář,parádní hudba,nádherná Ema Watson=pro mĕ velká citovka ;)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Za mě dechberoucí podívaná,která mě přikovala k sedadlu jako už dlouho žádný film!!Srdcovka zarytá navždy hluboko v paměti!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Podle mých kritérií jednoznačně nejlepší film roku!Skvělý Christoph nechává za sebou po herecké stránce Foxe a Leo jako vždy skvělej!Quentinovo vystoupení(i to herecké) netřeba hodnotit.Prostě jsem se skvěle bavil.Quentin ukojil mého Tarantinovského ducha se vším všudy!!!

plakát

Americká krása (1999) 

Dlouho jsem přemýšlel co o tomhle filmu napsat.A asi nikdy o tomhle filmu nic nenapíšu.Film,který vám sebere dech už v půlce filmu kdy se promění z lehké komedie na jedno z nejlepších drama totiž vůbec nepotřebuje komentář.I když alespoň v jedné větě musím :-) Senzační herecké výkony a bezchybná hudba se postarají o filmovej zážitek se vším všudy.Palec nahoru pane Mendes!

plakát

Naboř a ujeď (2012) 

Tolik nudy v jednom filmu.Případ toho jak může být trailer o mnoho lepší než film.Pro mě ztráta času

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Sranda,prča,bžunda..to je Listy a Rimsey.. :-)

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Kdo se nerad leká stejně jako já tak ať si tenhle psycho film radši vymaže ze svýho diáře.Jinak podle očekávání to jedničku nepředčilo.U mě ale i tak dobrý..

plakát

Méďa (2012) 

Super oddychovka..Škoda jen,že všecky dobrý scény a hlášky vybrali už do traileru..Jinak parádní herecké obsazení,Ryana Reynoldse bych tam ale vůbec nečel ještě ke všemu v roli homosexuála :-)

plakát

Brak (2002) 

Pokus o českej Trainspotting mixlej s Pupl Fiction nebo se jen režisér strašně zhulil?Dobrý hlášky mě donutili dát alespoň 2 *