Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Easykk 

všechny recenze uživatele

Osobně nechápu hodnocení asi poloviny účastníků..protože ohodnotit Brak jako brak :) je sice příhodné názvem, ale né obsahem. Uvědomuje si někdo vůbec, že to je vesměs studentský film…že si ten film dělá totální srandu z ostatních filmů a spousty zaběhnutých filmových klišé…že to je vlastně svým způsobem parodie…vždyť už jen obsazení Jirky Korna do role zabijáka Vás mělo trknout k tomu, že si z Vás tenhle filmek dělá ,,prdel,, :)) A spousty skvělých hlášek k tomu….,,Adéélečko moja, nechceš svézt?,, ,,Vona to ze mě pozná, to ucejtí..se mě zeptá..tys šukal s mrtvolou..,, To je prostě nej...a taky v tom tkví síla tohohle filmu, dělat si srandu ze sebe, všeho a ze všech.. a o tom to je…neberte ho TAK vážně lidičky probůh :))) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Presne to, čo sľubuje názov. Ale nie, nedám odpad, pretože tvorcovia vytvorili presne to, čo chceli vytvoriť. So všetkými trápnymi scénami, amatérskymi hercami a niekoľkými momentami, ktoré stoja za pozornosť. A vidieť Paulu Wild v „slušnom“ filme tiež nie je bežná záležitosť. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jedna věc je natočit scény které mají mít hlubší význam/něco parodovat a nepodat je přitom trapně; druhá je poskládat je za sebe do filmu tak, aby dávaly smysl a bavil tak jak film má. Ani jedno se nepovedlo. A ještě se přitom tváří super světově. Děkuji ale tohle ne. Za řemeslnou stránku si to sice druhou hvězdičku zasloužilo, nicméně mé zdravé svědomí mi za ni nedá spát. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhulený snímek, kde byli vyhulený snad i tvůrci. Námět není špatný, ale to zpracování je do nebe volající. Herecké výkony pod psa, k tomu nějaké to přehrávání, táhnoucí se děj a šílená nudnost nad nelogičnostmi všeho, co se tu objeví. Snímek, který kdyby nevznikl, nic by se nestalo. Vynaložené rozpočtové peníze mohli být využity k daleko lepšímu bijáku. Tohle se prostě nepovedlo. Tak křečovitý český film tu dlouho nebyl. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

U nás se ještě pořádný brak, který by měl skutečně vysoké kvality, nedá natočit. A zvláště, když film pokukuje po svých zámořských vzorech, vzhlíží se v nich, ale servíruje to po česku. S českou Paulou Wild, nájemným zabijákem Jiřím Kornem a s hrstkou mladých, ale celkem dobře hrajících herců. Tenhle film začínal fakt dobře i když neoriginálně. Kamarádi si k sobě pozvou eskortní šlapku, která po bujaré párty umírá. A co s mrtvým tělem. Film kopíruje, kde se dá, ale v první polovině přesto bavil. Pak se to nějak natahovalo do nijakého extrovního vyznění. Druhá polovina znatelně slabší. Herecké obsazení fajn až na toho trapného Korna, režie velmi ucházející a odkazovala k sympatickým nezávislým počinům, ale tyhle filmy u nás z diváckého hlediska nebodují a zůstanou nedoceněny. 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)

Reklama

Reklama