Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (485)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Tak tohle mi vrátilo naději v českou filmovou produkci. Absolutní špička.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

To mi sedlo jako dlouho nic.

plakát

Samotáři (2000) 

Ses uplne stejna, jako ta tvoje matka !

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Nebyla to sranda navázat na tak kultovní a pro mě srdcovou záležitost, jako Blade Runner. Naštěstí je Denis Villenueve obrovský talent a pro tenhle úkol byl rozhodně nejlepší volba. O audio-vizuální, hudební, a režijní stránce jsem vůbec nepochyboval, a je stoprocentní - totální opojení, vypiplaný desing, práce se zvukem, atmosféra, všehno je tam. Naštěstí se to povedlo i dějově - scénář není překomplikovaný, je pochopitelný, silný, a tématicky perfektně navazuje na geniální první díl. Blade Runner 2049 je nejlepší sequel jaký mohl být.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Napodruhy nemam slov. Naprosta sleha!!!

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

17 let je to co jsem se vracel z kina z prvních Xmenů. Těch filmů bylo mezi tim hodně, některý super, některý slabý ... ale co na nich bylo ale vždycky bez výhrad byl Jackman a jeho životní postava. Tak a teď je to hotový ... jednou provždy, a je to nářez. Zamáčknout slzu, a díky za všechno !

plakát

Mlčení (2016) 

Hodně náročný, hodně dlouhý a rozhodně nejvíc ne-mainstreamový Scorsese. Ve filmu jsem viděl silnou tématickou návaznost na Poslední Pokušení Krista - vnitřní souboj a silné, až nesnesitelné pochybnosti o vlastní víře. Magická, atmosférická a silná podivaná pro filmový fajnšmekry. Marty je strašnej machr, pálí jednu perlu za druhou, střídá žánry a pokaždý je to zážitek. Garflield famózní ! Oscarová role !

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Novej Terminátor se dá lehce vyhejtovat jako sterilní kravina živící se na slavnym jméně, s mdlou režií a otřesnym CGI (RIP poctivý trikařině). A první půlhodinu jsem to chtěl rovnou vypnout. Na druhou stranu se zase nebere vůbec vážně jako 4. díl, celkem to odsejpá, má nakonec docela sympatický herce, a snaží se přistoupit k "loru" trochu jinak. A vlastně proč ne ... Arnodla je prostě vždycky dobrý vidět, takže nakonec oukej.

plakát

Posel budoucnosti (1997) 

Jestli ještě někdy uslyšim slovo pošťák, tak někoho zabiju.