Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Tak jsem to viděl potřetí a musím sám sobě vynadat, jak to, že jsem poprvé dál tři hvězdy. Film má všechno, co od westernu čekáte. Špinavé chlápky, zápletku, a dobrý náboj. Postupem času, kdy to každý po premiéře filmu nejobjektivně hodnotí - jako já, prozře, film si užije a zamiluje.

plakát

Volha (2023) (seriál) 

Mužů vám odpovědět proti otázkou? Co od takového seriálu očekáváte? Kdo jiný než Česká televize prozře a natočí takovouhle pecku, která měla všechno. Četl jsem, že by měla mít postava nějaký vývoj a víte co? Nemusí. Prostě zůstal svůj, jen doba se změnila.

plakát

2 zbraně (2013) 

Sázka na humor alá Smrtonosná zbraň se vyplatila. Nikdy nevíte kdo je tajnej a kdo ne. Kdo se s kým paktuje a na co si dát bacha. Svižně se odvíjející film se spoustou akce a humoru je ideální volba pro chlapy, kteří se rádi baví lovem slepic a rozhazováním peněz.

plakát

Nepřítel (2002) 

Jeden z nejsilnějších filmových zážitků, které jsem za poslední dobu viděl. Když jste u filmu pozorní, pomalé tempo vám vůbec nevadí a stísněné pocity budete mít ještě sakra dlouho po skončení. Skvělé herecké výkony, skvělá hudba.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Hodně se tu řešilo, jestli je lepší Bambitka 2 nebo Krakonoš.. oba filmy jsem viděl dvakrát a dvakrát mi Krakonoš přišel dlouze nudný. Chyběl vtip, něco, čemu se člověk zasměje a Sokol, ač se snažil, to nezachránil. Jinak to docela jde.

plakát

Princezna rebelka (2021) 

Trošku mi to připomínalo Kozí příběh, ale tohle bylo o level výš, kde mě nenudil dej a mělo to i hezkou dějovou linku. Kozí příběh nudí malé i velké diváky. Určitě jsem to neviděl naposledy.

plakát

Lauřina hvězdička (2021) 

Od začátku do konce hodně vlídná, místy únavná výprava o slečně, která nemá - krom (ne to není Connanův bůh) svého mladšího bráchy, žádné kámoše. Při kladení otázky své dceři, zdali se to líbilo, odpověď byla ne. Třetí hvězda za hudbu.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Po dlouhé době sci-fi, co mě bavilo. Indiáni působí věrohodným dojmem, příroda a kamera celkem ujde, jen animace zvířat je dost žalostná... Trošku mi to připomínalo Souboj titánů, což je sakra starý film. Jinak si predátor libuje v lovení francouzských kolonistů i jejich znepřátelených Indošů všemi způsoby, což je fajn a baví to. Svěží film.

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Další jeden ze skvělých skvostů milénia. Trošku pomalejší rozjezd vystřídá slušná akce a nakonec vám vyvrcholení zamotá hlavu. Určitě dobrá volba pro všechny, kteří mají rádi detektivky s nejrůznějšími zvraty a situacemi. 5*.

plakát

Uncharted (2022) 

Asi film, u kterého nemusíte moc přemýšlet, u kterého můžete usnout a po probuzení nebudete tápat o tom, co vám uniklo. Klasická linka lovců pokladů tj. hodní a zlí a spousta hádaček, které rozluští jen ten nejlepší pingl. Za mě tři hvězdy. Neurazí, nenudí.