Reklama

Reklama

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zakeřní konkurenti. (Falcon)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (587)

Hild 

všechny recenze uživatele

Řada lidí Uncharted srovnává s nedávným Red Notice a i já musím napsat, že Uncharted vyhrává na plné čáře. Když přijde na řadu akce, nebo luštění všelijakých hádanek a skládaček, je Uncharted vlastně hodně fajn a já se vážně bavila. Film akorát trpí tím, že vše kolem je takové prázdné a obyčejné. Záporáci působí strašně uměle a zejména postava Antonia Banderase je vyloženě směšná a totálně zbytečná. Nicméně fajn film na páteční večer, s návštěvou kina chybu neuděláte. Nemyslím si, že by kdokoliv z kina mohl odcházet vyloženě naštvaný.  Silnější 3*. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po ohlášení mladého Drakea (jehož pasáže ve hře patří mezi ty jednoznačně nejnudnější a nezajímavé) a prvním traileru jsem očekával další adaptační odpad. A nakonec jsem dostal něco na úrovni lepších Lovců pokladu s Cagem ... film celkem pěkně odsýpá, nemá vyloženě moc hluchých míst a závěrečná akční scéna na lodích je hodně fajn (a asi jediná scéná, která není ukradená z nějakého dílu této videoherní série). Pokud se natočí dvojka, na kterou se odkazuje v titulcích, tak určitě do kina znovu půjdu. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No novej Indiana Jones se fakt nekona. Vsechno tu je takovy prumerny. Honba za pokladem je sice zabavna, ale pusobi desne jednoduse a chvili jsem si spis pripadal jak u Sifry mistra Leonarda, navic tech nelogicnosti tu je fakt az moc. Herci jsou sice relativne sympaticky, ale vzhledem k tomu, ze se chovaj jak kreteni, nema clovek moc duvod jim fandit a Holland bohuzel furt pripomina spis Spider-Mana. Akce je fajn, sem tam i nejakej neokoukanej napad, ale obcas to trochu kazi triky nebo dost nevyraznej soundtrack. Jako takova blbina na jedno skouknuti v pohode, nuda uplne nehrozi, ale vic bohuzel clovek nedostane. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných zpracování úspěšné videoherní série. Uncharted je ideální materiál pro film, jelikož už jeho videoherní předloha byla takovým interaktivním filmem. Stačilo, tak relativně málo k tomu, aby vznikl opravdu dobrý film. To se bohužel nestalo a přestože se nejedná o průser, vzhledem k tomu co předloha nabízí, je to velká slabota s nesympatickými hrdiny a jednou slušnou akční scénou. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Miluju dobrodružné filmy ve stylu Indiany Jonese a z herní série znám pouze čtvrtý díl, takže jsem měl postavy celkem v malíku. Jak moc jsou fanoušci herní série rozladění nebo spokojení je spíš otázka na mého bratra, který je do série maniak. Mě osobně pobavila ta dobrodružná stránka a při sledování jsem si okamžitě uvědomil, jak moc se vlastně těším na třetí Lovce pokladů, na druhou stránku je scénář tak strašně hloupý, až jsem se místy musel plesknout přes plešku. Do podzemní tajné komnaty po Římanech je vidět z kanálu, poklad v lodích je v obří díře ve skále, kterou by za staletí prozkoumalo asi tak 600 tisíc dobrodruhů a turistů a poklad by dávno našel náhodný kolemjdoucí. Ehm kolem plující chcete li. Hlavní záporák popravený trasngender opicí ještě před tím, než cokoliv předvede. Nehodná role jména Antonia Banderase. Sully je sobecký kokot takže nemá šanci na jakékoliv sympatie. A co se týče obsazení hlavní role naprosto souhlasím s hláškou Sheldona Coopera...Tom Holland není rozhodně lepší volbou na Nathana Drakea než roztomilý dareba Nathan Fillion. Holand je pubertální dřevo a nevěřím mu jedinou větu, jestli on je Drake, já sem princezna z Walesu. Ptákovina s hloupým scénářem a castingovým failem hlavní role, bavila mě pouze ta dobrodružná část, jelikož je to jeden z mých nejoblíbenějších žánru a na páteční propršený večer s kocovinou to zabavilo. Ale spíš mám chuť dohrát čtvrtý díl série na PS než bych si takový sterilní brak pustil kdykoliv znovu. 60%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (24)

  • V roce 2018 byl natočen fanouškovský krátkometrážní snímek Uncharted (2018) s Nathanem Fillionem v hlavní roli. Většina fanoušků přijala tento snímek s nadšením a byli tak zklamáni, když zjistili, že nebude v roli obsazen. (jimik13)
  • Ve filmu lze zaslechnout původní hudební motiv Craiga Fergusona z herní série „Uncharted“. Skladatel Ramin Djawadi tak stejně jako v případě Warcraftu (2016) dodržel motivy z předlohy, které jsou hráčům důvěrně známé. (radik92)
  • Natáčení započalo 15. července 2020, tuto zprávu nám oznámil Tom Holland na svém instagramu. (ČSFD)

Související novinky

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

Banderas by rád natočil třetího Zorra

Banderas by rád natočil třetího Zorra

28.11.2022

Mezi výborným Zlatým okem a ještě lepším Casinem Royale natočil režisér Martin Campbell taky moderní reboot (a pak výrazně slabší sequel) jiné slavný franšízy. Řeč je o Zorrovi z roku 1998, v němž si… (více)

Hvězdy herního The Last of Us součástí seriálu

Hvězdy herního The Last of Us součástí seriálu

10.06.2022

Fanoušci herní série The Last of Us včera díky akci Summer Game Fest obdrželi celou řadu skvělých zpráv. Tou první je, že se první díl dočká nové přepracované a definitivní edice s lepší grafikou a… (více)

Reklama

Reklama