Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (772)

plakát

Komorník (2013) 

Bylo pro mě velké překvapení jaké dobré obsazení měl tento snímek. Dějová linka je příjemně pozvolná, žádné pasáže ani moc ani málo nerozebírá. Vše důkladně, ale střídmě s okolnostmi pracovní, historické i osobní. Hlavní role pro Whitaker je přímo ušitá, nedokáži si na jeho místě představit jiné herce. Závěr filmu mě i dokázal přimět k zamyšlení, jak zatím jsem s životem naložil. Mohu doporučit.

plakát

Stáhni a zemřeš (2019) 

Jít na toto do kina byla trefa fakt vedle. Na pláně jsem totiž viděl nesmyslné dialogy, děj, který neměl hlavu ani patu a vše korunoval konec, kde vše vyvrcholilo v absurditu a plno vedlejších dějových cestiček vyústilo do ztracena. Jediné co snad nebylo pokažené, bylo plno tajemných záběrů a lekaček, které člověku hnuly s tepovkou. Nedoporučuji.

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Lekaček je zde spousta, ale kvality málo. Banda zlodějíčků je postupně kosena slepý starcem. Moc jsem si filmové kvality neužil, vzhledem k béčkovosti celého díla dávám průměr.

plakát

Okrsek 49 (2004) 

Hasičské téma, které je protkáno plno flashbacky zavaleného hasiče, které bohužel nepůsobí tak jak by mohlo. Nejenže zde si mohli tvůrci vyhrát s dějovou linkou, pořádně ji promíchat jako letní shake, ale hlavně, mohli si vzít na paškál vizuální stránku, kde mohlo být plno supr čupr záběrů. Bohužel zde akce je pramálo a více je zde citových věcí, které ani pořádně nefungují. Primárně díky Barrett, které jsem nedokázal věřit ani nos mezi očima. Když vše zvážím, vyjde mi z toho klasický průměrák se vším všudy.

plakát

V cizí kůži (2011) 

Neviděl jsem sice rozšířenou verzi, ale tenhle film je prostě pecka. Tak dlouho jsem se nezasmál a přitom je toto téma celkem již ohrané, nicméně v podaní Reynolds a Bateman komedie dává nový a netušený rozměr. Rozhodně doporučuji.

plakát

Husí kůže 2: Ukradený Halloween (2018) 

Ukázkový případ, kdy u povedené a výdělečné jedničky, došli tvůrci k přesvědčení, že se bude úspěch opakovat i druhého pokračování. Bohužel celý projekt vede banda diletantů, kteří nejsou schopni stvořit nic kloudného. Celý průběh je jeden velký průšvih bez nápadu a snahy. Je i škoda ztrácet čas psát koment k takové ptákovině. Nedoporučuji.

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Sólovka Redford, kde mi přišlo, že se proti němu spikl celý svět. Dostává jeden zásah za druhým, bohužel konec ve formě klišé mě utvrdil v průměrnosti celého snímku. Takových snímků již bylo natočeno fůra a asi nejlepší bych řekl, že je Trosečník s Hanks.

plakát

Ptačí úlet (2013) 

Jsou chvíle, které mě rozsekali smíchy a byli chvíle, kdy jsem jen nevěřícně koukal co za blbosti v telce vidím. Animace krocanů je obstojná, bohužel jiní živý tvorové a okolní prostředí vypadá už o dost hůř. Horší průměr.

plakát

Vadí nevadí (2018) 

Taková hezká pohádka pro dětičky (myšleno náctileté), nic víc nic míň.

plakát

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) 

Překvapivě je tento díl o chlup lepší než předchozí s výrazně vyšším výskytem humorných scén, bohužel i tak, člověk smutně vzpomíná na staré dobré díly.