Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (52)

plakát

God's Not Dead (2014) 

Parádní film, skvěle povzbudilo a mnohým ujasnilo proč věříme tomu čemu věříme. Nebudu zde hodnotit výkony herců, soundtrack, kameru a podobný věci. Hlavní je ta zpráva kterou predává. GOD IS NOT DEAD!

plakát

Železná srdce (2014) 

Ze začátku jsem se trochu bál co z toho nakonec vznikne, ale k mému překvapení jsem dostal opravdu výborný film, který obsahoval prakticky vše, co by válečný drama obsahovat mělo. Celé to bylo špinavé, nespravedlivé, kruté a já nevím co všechno, zkrátka si myslím že obraz války se vyobrazit opravdu povedlo, hlavně ty scény s dětskýma vojákama. Líbil se mi nápad nováčka, který je vrhnut doprostřed boje bez milosti a je plný morálních ideálu.V některých věcech jsem byl docela překvapen, respektive jaké detailnosti ve filmu byli, například odražení střely od země. Hrozně se mi líbilo kolik času filmu zabrali scénky uvnitř tanku, za to dostávají tvůrci obří bezvýznamné +. Vizuální zpracování celkově se mi opravdu líbilo, hudba taky a výkony herců byli též skvělé. Nebojím se říct, ze se může tento film s klidným srdcem postavit vedle bratrstva neohrožených. Ano, trošku mi vadila scéna kdy hrdiný Pitt má v sobě tři průstřeli a ještě stačí zalézt zpátky do tanku, ale dá se to odpustit. Za mě určitě doporučuju, viděl jsem to s titulkama ve 2D a bylo to fakt parádní.

plakát

Kaičó wa Maid-sama! (2010) (seriál) 

Zábavný a hlavně nesložitý děj, který funguje. Příjemný oddech přesně jak jsem očekával.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Vůbec mi tento film nesedl, nebo to spíš bude tím že filmy s touto tématikou nemusím.

plakát

Král Šamanů (2001) (seriál) 

Seriál na kterým sem vyrůstal, až na ten hroznej českej dabing. A tedy nechápu proč to tady hodnotí někdo, kdo nesnáší Jetix nebo Anime... A ještě bych rád uved že Anime není pouze pro děti ;) jak si někteří myslí.

plakát

Pucca (2006) (seriál) 

Nostalgie...

plakát

Sword Art Online (2012) (seriál) 

Geniální...nemám slov. Úžasně zpracovaný příběh, svět a záporáci správně ohavní, zlí a lstiví. Žádnej zápor snad ani neexistuje.

plakát

Tenká červená linie (1998) 

Bylo to móc, móc, móc dlouhý, ale to mi ani tak moc nevadilo. Herecké výkony byli naprosto skvělé a charaktery jednotlivých postav se také povedlo na jedničku. O Soundtrack ani nemusím psát...také nádhera. 4,5*