Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 194)

plakát

Nech svět světem (2023) 

Nevěděl jsem o čem to je, kdo v tom hraje, žádný komentář jsem nečetl, prostě jsem jen pustil a po J. R. ranních slovech..."je mi z lidí na blití", jsem věděl, že mě na blití nebude a budu se bavit. Part II nejlepší. I End byl trefa /přátelská/. 90%. Závěr: doporučuji.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

E01-06. Sice mám pár výhrad, ale detail stejně nepatří nikomu. Krutě se blížila doba změny trestu smrti na dožití. Třeba slovačisko Ondrej Rico /ponožkář, ani babičku nečetl, mimochodem audiokniha od D. Dán, Beštia, výborná/ si za svou hlasovou zálibu užil vyživovacího eráru až do prasklé žilky, a spousta dalších/. 99%. Závěr: doporučuji. Doufám v pokračování ve stejném stylu.

plakát

Zvíře (1977) 

Fakt vím. Nad pět chválaGótt☆ nejde. Míša Gošé, línej špagetovej Sannttoss. Savana v ohni, důchod pod zády, Ɓrůno Formule, Zippo v prdeli, sundejte ze mě dolů, fuj ženskou + LBRDCXSUI=÷[744FSENOE. Nad 100%. Závěr: doporučuji.

plakát

Mise (1986) 

Doba, kdy pár dementních evropských států, vlastnících loďstvo, vyvražďovalo /tedy vlastně přinášelo kulturu a civilizaci/ kde se dalo. Od začátku do konce jdeme po stoupající linii v které je jasné, že dojde ke kompletní likvidaci celé misijní slolečnosti. O filmové hudbě se zmiňuje každý. Samozřejmě v té době dobrá music z dobrého fimu udělala nesmrtelný hit. Závěr: doporučuji.

plakát

Elvis (1970) 

Nejze jinak. Král. Samozřejmě davná doba, ale to je super. Měli to v hlavě ještě srovnané. Teď by celý dokument narušilo 1087 vstupů odušuvnělých komentářů kdejakého criticosblba. EP byl velká odobnost. Dobroty k tomu? No a co. Nekontrolovatelná interakce s publikem, opět doby neznámý pojem, který dělal. Vokály co dostal, jen to nejlepší co i v sólu bylo. Závěr: doporučuji, jeden z mála velmi autentických dokumentů a lze závidět, kdo měl štěstí se zúčastnit. Úvahou zůstává možnost jistého překonání Copacabany 94, kdyby si brnknul místo Stewarta.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Hlavním rozdílem oproti jedničce je ještě větší porce pořádné akce. Žádné zbytečné kecy, lokace, vysvětlování a jiné zdržující sračky. Tisíce nábojů všech ráží, desítky granárů a RPG, zničené domy, motorky, auta, vlaky, věznice, vrtule. Krematoria mají zajištěnou práci nonstop. Závěr: doporučuji a I když tým je oslaben, tak zdar u trojky.

plakát

The Covenant (2023) 

Asi nejkvalitnější valečný film poslední doby. Dobrý příběh, ukázka každodenni rutiny na misích, následně konflikt, útěk, byrokracie, záchrana. Nezodpovězenou otázkou je, kolik takových spolupracovníků tam ve sklepích zůstalo. Foto v závěrečných titulkách. Závěr: doporučuji.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

O tom, že bude moře každý věděl. Času bylo spousta a je znát, že to zpoždění, nejen přirodní silou, prospělo. A jak se k moři z lesa vlastně dostaneme. Zasr-ní pozemšťani se zase klono/čipnou do modráků, protože poznalli, že jinak zmůžou úplný hovno. Jakem s rodinou zdrhne k zelenejm, šupinatejm, pandorskejm krasavcům a příběh může pokračovat. Stejně, jak dokázal překvapit les, tak moře není pozadu. Závěr: doporučuji.

plakát

Král z ostrova Bastøy (2010) 

Doufám, že inteligentní člověk vůbec nezapochyje o tom, že i po víc jak 100 letech existují ještě hnusnější výchovné rádoby Domovy mládeže. A to po celém světě. Závěr: doporučuji.

plakát

Vzpoura na Bounty (1962) 

Při sledování těhle archivů vzpomenu vždy kino Alfa a jejich možné 70mm. A člověk, který se o provoz srdcově staral/Nikos, tedy klírkatej Niky/ byl super. A ta zlatá přestávka u podobných stopáží byla k love Závěr; doporučuji. Oproti remákú sice delší, ale ok.