Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (700)

plakát

Stůj, nebo maminka vystřelí! (1992) 

Tenhle film je ten největší Arnoldův prank na Slye, takový jeho Cable guy. Naštěstí o rok později přišel Demolition man a vyhrabal se z toho.

plakát

Kurýr 2 (2005) 

Po docela seriozní jedničce je toto řádně ulítlé pokračování, místy až moc cáklé a až moc digitální. Na druhou stranu to byla zábava včetně té drsně vyhlížející kopie Kate Beckinsale.

plakát

Hvězdná brána: Atlantida (2004) (seriál) 

Nová parta, nové světy, nový nepřítel. Mohlo by se zdát, že je to stále dokolečka ale SGA přinesla nového svěžího ducha v atraktivním prostředí města starých Antiků a stihla se ukončit dříve, než se přejedla. Navíc občasné dějové crossovery s původním SGC byly příjemné oživení. A česká stopa v podobě Davida Zelenky, no to je parádní třešnička.

plakát

Comedy Club (2016) (pořad) 

Pokud zrovna trefíte to lepší (Knor, Vydra, Tomeš), tak se můžete docela solidně bavit. Pokud trefíte kokoty typu Měcháček nebo Elbel tak rychle přepínejte jinam.

plakát

Probudím se zase včera (2014) 

A tak proč ne, je to taková hromnice v prcičkovském stylu, která ale není zbytečně fekální jako třeba bulšit či jiné perly a vlastně v ní ani neuvidíte jedinou odhalenou kozu. On ten námět časové smyčky se jednoduše neomrzí a tady to je zabalené do příjemně pubertální formy. Lepší průměr, určitě ne odpad.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Simpsonovi jsou a určitě zůstanou TOP v kategorii animovaných seriálu. Pro mě je těžké hodnotit je jako celek, nechci jít pod max. hodnocení ale zároveň vím, že seriál má sestupnou kvalitu a od 20. série jde seriál těžce do kopru a je to zkrátka nuda. První série byly takové jalové, ale od cca 4. do 12. série to bylo čisté zlato. Seriál se nebral vážně, dělal si srandu ze všeho, měl místy až absurdní zápletky ale o to vtipnější hlášky z postav padaly. Pak to začalo upadat ale stále to ještě do přelomové 20. série nějakým způsobem bylo dobré. Ale je to kult a proto si zachovávám vzpomínky na to nejlepší, co kdy nabídl. Hodnotím tedy prvních 20. sérií. A kdo neměl v seriálu cameo, ten jako by snad ani nebyl.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Nemůžu si pomoct, ale DC je prostě nuda. Marvel je možná infantilní, přeplácaný a na první pohled nablblý, ale umí zabavit. A tom to je. Tohle si hraje na seriózno a vážnou notu, ale je to těžká nuda. Chybí tam týmová chemie, záporák je topornej a nezajímavej. Jediné stravitelné DC tak stále zůstává Burtonovo a Nolanovo Batman.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Na téhle pohádce mě neustále něco drželo, byť na první pohled přijde divná, je vlastně po dlouhé době takřka originální. Jen nesmíte zmeškat úplný začátek a vnímat, celou dobu jsem si říkal, co jsou vlastně ti dva šašci zač a jestli je Plodková nějaký smrťák či co. Teprve při nástupu Morany jsem si uvědomil, že ne a teprve u závěrečné scénky u kolébky mi došlo, že všichni tři jsou vlastně sudičky. Nu ale je tu všechno, láska, poučení (nic není nevyhnutelné), herci v pohodě. A že prý je ta pohádka moc násilnická, ehm viděli někdy ti stěžovatelé staré české pohádky? Vždyť v těch se to mydlí jedna radost, taková Princ a večernice je pomalu pohádkový horror, Nebojsa to samé, neustále někdo chce hlavní hrdiny zabít. Proboha nesnažte se dnešní dobu malovat na růžovo a dělat, že je všechno super, všude jsou jednorožci co papají duhu a kakají motýlky. Proti té štědrovečerní trapnosti musím kupodivu dát víc.

plakát

Válka skladů (2010) (pořad) 

Barry Weiss je to nejlepší, proč se na tento pořad dívat. A Brandi ... no do porna s ňou a hned za ní Casey. Ale teď vážně, jako reality show je to zábavné a chytlavé. Ano, je to částečně fejkové jako PawnStars ale ten fejk spočívá spíš v tom odhadování hodnoty nalezených věcí. Samotné aukce a hlavně obsah kójí fake není, takhle to tam prostě funguje, byť spousta aukcí probíhá online na netu. Nemáš prachy na zaplacení, smůla končíš a jdeme do dražby. A pokud někomu přijde divný, že se v kóji můžou najít obrazy za několik mega, no je to neuvěřitelný ale i to se stává. Po shlédnutí spinoffu z Texasu zvyšují hodnocení, i kvůli sympatiím ke zdejším dražitelům.